Els primers calendaris de futbol sala per a la temporada 2020-2021
FS Notícies | 21/07/2020
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica els calendaris de la Lliga de futbol sala de les màximes categories de futbol sala. Els calendaris estan disponibles a la pàgina web de la Federació.
Els primers calendaris de futbol sala per a la temporada 2020-2021

Primers calendaris publicats. Durant aquesta setmana, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publicarà, de totes aquelles categories que han tancat el període d’inscripció, els seus respectius calendaris corresponents a la competició de Lliga de Futbol Sala per a la temporada 2020-2021.

Primerament, l’LCFS comença amb la publicació dels calendaris corresponents a les divisions d’honor de totes les categories.

Aquests calendaris estan disponibles a l’apartat de ‘Competició’ de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.

A continuació, es pot accedit directament als calendaris de referència:

LLIGA DIVISIÓ D’HONOR SÈNIOR MASCULÍ DE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL MASCULÍ DE FUTBOL SALA
Grup únic
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR CADET MIXTE DE FUTBOL SALA
Grup únic
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL MIXTE DE FUTBOL SALA
Grup únic
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ MIXTE DE FUTBOL SALA
Grup únic
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR SÈNIOR FEMENÍ DE FUTBOL SALA
Grup únic
LLIGA DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL FEMENÍ DE FUTBOL SALA
Grup únic

Després de la publicació dels calendaris de les màximes categories, es procedirà amb les categories intermèdies, és a dir, les primeres i segones divisions, que estaran disponibles properament.

I pel què fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera de que compleixi aquest termini, el proper mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.