Els ‘Premis Joc Net’ de la temporada 2022-2023
Notícies Generals | 27/06/2023
L’FCF repartirà un total de 86.400€ entre 144 equips del futbol català territorial masculí i femení, com a conjunts amb menys targetes i sancions del seu grup, dintre la campanya ‘Tots Som Un Equip’.
Els ‘Premis Joc Net’ de la temporada 2022-2023
FOTO: EC Granollers

Els ‘Premis Joc Net’ de la temporada 2022-2023 ja tenen guanyadors. La Federació Catalana de Futbol premiarà econòmicament fins a 144 equips del futbol territorial català masculí i femení, com els conjunts amb menys targetes i sancions a la lliga, amb el repartiment d’un total de 86.400 euros. Aquest guardó, emmarcat dintre la campanya ‘Tots Som Un Equip’, té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc.

Dos equips premiats per grup, amb 800 i 400 euros

Amb els ‘Premis Joc Net’, es recompensa els dos equips de cada grup de competició del futbol 11 amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

 

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga percebrà 800 euros, mentre que el segon equip a la taula obtindrà 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorgarà a tots els equips empatats.

FOTO: Sant Cugat FC

Els barems de la classificació

La classificació s’ha establert ordenant els equips de menor a major puntuació, respecte a les sancions rebudes, en aplicació del següent criteri:

 

TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt
Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Sanció lleu d’equip 10 punts

 

La taula setmanal dels ‘Premis Joc Net’ s’ha actualitzat setmanalment a la web oficial de l’FCF, visualitzant el grup de competició, des de la pestanya ‘Joc Net’.

L’ingrés als clubs, en els propers dies

Un cop publicada la resolució, l’FCF farà efectiu en els propers dies l’ingrés de l’import, de forma directa al compte federatiu dels clubs premiats.

FOTO: Ebre Escola Esportiva

Per consultar els clubs guanyadors en cada categoria i grup, pots fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.