Els Premis Joc Net de la temporada 2021-2022
Notícies Generals | 21/06/2022
Un total de 143 equips, del futbol català territorial masculí i femení, reben els premis econòmics com els conjunts amb menys targetes a la lliga, amb un repartiment de 85.200€ per part de l’FCF.
Els Premis Joc Net de la temporada 2021-2022
FOTO: Fundació Futbol Base Reus

Els Premis JOC NET de la temporada 2021-2022 ja tenen guanyadors. Dintre la campanya TOTS SOM UN EQUIP, la Federació Catalana de Futbol ha premiat econòmicament un total de 143 equips del futbol territorial català masculí i femení, com els conjunts amb menys targetes i sancions a la lliga, amb un repartiment de 85.200 euros. Aquest guardó té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta, als terrenys de joc.

FOTO: UD Unificación Llefià

Dos equips premiats per grup

Amb els Premis JOC NET, es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

La classificació s’estableix ordenant els equips de menor a major puntuació respecte les sancions rebudes, en aplicació dels següents barems:

TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt
Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Per cada sanció lleu d’equip 10 punts

FOTO: ATLÈTIC LLEIDA

La classificació setmanal de JOC NET s’ha fet pública setmanalment a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, visualitzant el grup de competició, des de la pestanya ‘Joc Net’, amb la seva corresponent actualització cada dijous durant la temporada.

L’FCF fa efectiu l’ingrés als clubs

Un cop publicada la resolució, l’FCF ja ha fet efectiu l’ingrés dels respectius imports en el compte federatiu dels clubs premiats.

FOTO: CA ALPICAT

Per consultar els clubs guanyadors en cada categoria, pots fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.