Els premis de la Lliga E-Futbol
eFutbol | 27/10/2020
Els guanyadors de les quatre divisions rebran la PlayStation 5 i un seient ‘Gamer’, a banda d’assistir a les Nits dels Campions per rebre el seu guardó de Campions de Catalunya.
Els premis de la Lliga E-Futbol

La Federació Catalana de Futbol ja ha posat en marxa la Lliga E-Futbol, una nova modalitat de competició. En aquesta lliga regular, que es disputarà al llarg de la temporada 2020-2021, en format online  hi poden participar, de manera exclusiva, fins a 8.000 federats i federades a partir dels 10 anys. L’accés i les inscripcions es fan a exclusivament a través del Portal del Federat.

Els guanyadors de les quatre divisions que es crearan una vegada s’iniciï la competició rebran els següents premis:

- El campió de la Primera Divisió: es proclamarà campió de Catalunya i guanyarà la PlayStation 5, el FIFA’21 i un seient Gamer’.

- Els campions de la Segona, Tercera i Quarta Divisió: guanyaran la PlayStations 5 i el FIFA’21.

A més a més, també seran guardonats a les Nits dels Campions, que se celebren una vegada finalitza la temporada arreu de Catalunya, i on es premien els campions de cada categoria.

Recordem que des del divendres 18 de setembre, i fins el dimecres 25 de novembre, tots els federats i federades a partir dels 10 anys es poden inscriure a la nova competició oficial de futbol virtual de la Federació Catalana de Futbol. Amb la inscripció realitzada, el federat o federada rebrà una samarreta oficial Adidas de regal de la primera edició de la Lliga E-Futbol.

El calendari de competició

La competició constarà de tres fases:

  • Fase de Classificació: d’octubre a novembre de 2020. Tots els inscrits realitzaran una fase de pre-classificació, que es disputarà en format suís, és a dir, en funció dels partits que vagin guanyant els participants, per determinar la divisió en la qual quedaran classificats per jugar la Lliga Regular.
  • Lliga Regular: de desembre a maig de 2021. Els “Gamers” quedaran enquadrats en 4 divisions segons el rànquing obtingut a la Fase de Classificació. La Lliga Regular també es disputarà en format  suís.
  • Fase Final: dates a concretar. S’enfrontaran els millors de cada divisió per tal de classificar-se per a les semifinals i posteriors finals. Els guanyadors de les finals de les 4 divisions es proclamaran campions de Catalunya. Aquesta fase es farà de manera presencial en lloc encara per determinar.

Els millors partits de cada jornada es podran seguir en directe a través de l’FCF TV, tant al web fcf.tv com al últims models d’Smart TV de Samsung i LG.

Tota la informació a fcf.cat

Dins del web federatiu, a l’apartat ‘Futbol’, s'ha creat una secció específica que conté tota la informació relacionada amb la nova competició virtual. La Lliga E-Futbol és una de les novetats més destacades dels nous projectes digitals de la Federació Catalana de Futbol, que amb aquest llançament es converteix en una de les federacions de futbol pioneres amb una competició reglamentada de futbol virtual. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.