Els penals condemnen a Catalunya
F. Platja | 31/07/2015
La selecció catalana absoluta de futbol platja cau a quarts de final del Campionat Nacional després de dominar el partit i mostrar superioritat, però els penals sentencien quedar-se fora de les semifinals.

19 hores. ANDALUSIA 5 (p.p.)– 5 CATALUNYA (Quarts de final. Sènior)

ANDALUSIA: Jairo Ruiz Garrido, David Lepe Évora, Juan Manuel Martín Lima, Fernando Guisado Pérez, Alexis amírez Carretero, Ezequiel Carrera Trascisto, Daniel Pajón Gómez, Francisco Javier Rivero Márquez, José Enrique Rodríguez i Jesús Henri Sotelo.

CATALUNYA: Manuel Francisco Martínez Ceballos, Eliott Mounoud, Fèlix Casalod Colorado, Alejandro Morillas Gallego, José Antonio Quesada Cañizares, Dani Haro Fernández, Eduard Suárez Molina, Adrian Frutos García, Víctor Morillas Gallego i Daniel Morros Lozano.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Alejandro Morillas (min. 2), 0 – 2 Eduard Suárez (min. 7), 0 – 3 Dani Haro (min. 8), 1 – 3 José Enrique (min.9), 2 – 3 Daniel Pajón (min. 11). (2a part)2 – 4 Eduard Suárez (min. 1). (3a part) 3 – 4 Juanma (min. 9), 3 – 5 Josan (min. 11), 4 – 5 José Enrique (min. 11) i 5 – 5 Daniel Pajón (min.12).

PENALS: 0 – 1 Dani Morros, 1 – 1 Ezequiel Carrera, 1 – 2 Dani Haro, 2 – 2 Juanma, 2 – 3 Eduardo Suàrez, 3 – 3 José Enrique, 3 – 3 Àlex Morillas (falla) i 4 – 3 Daniel Pajón.

Espectacular inici el dels catalans que han posat tota la salsa del partit, mentre que Andalusia només podia mirar el joc de Catalunya i minimitzar les ocasions tirant de veterania. Als vuit minuts de partit ja guanyaven 3 a 0. La veterania dels andalusos ha fet que abans d’arribar al descans aprofitessin dos errors puntuals de la defensa catalana per retallar distàncies.

La segona part s’ha iniciat amb un gol d’Edu que ha posat terra de per mig. Andalusia ha continuat amb nervis davant el desplegament català que només veia perillar la seva porteria en jugades de pilota aturada. Cap de les dues seleccions ha materialitzat cap més jugada arribant al segon descans.

En el tercer temps, Catalunya ha consolidat la seva fortalesa defensiva, fet que desesperava a la selecció andalusa. Els catalans, ara sí, començaven a gestionar el resultat i intentaven matar el partit a la contra. A falta de tres minuts ha estat Juanma, de penal, qui ha retallat distàncies. Quan quedava un minut de joc, un autèntic golàs de Josan, semblava sentenciar el partit amb el 3 a 5. Només sacar, Andalusia ha aconseguit posar-se, de nou, a un gol i tornar a crear dubtes. En la darrera jugada del partit, un rebot de la pilota a l’aire l’ha aprofitat Andalusia per posar la igualada i portar el partit a la pròrroga.

A la pròrroga els nervis de saber les conseqüències de qualsevol gol feia que els equips no arrisquessin en atac. Les poques ocasions les han resolt correctament ambdós porters i han arribat a la tanda de penals. Uns penals que s’han decantant cap al costat andalús, deixant a Catalunya fora de les semifinals del campionat.