Els penals col·loquen a Catalunya com a subcampiona
FS Notícies | 30/03/2015
Malgrat l'excel·lent joc mostrat per Catalunya durant tot el campionat, els penals han acabat decidint el campió del Campionat d'Espanya aleví, on els catalans han quedat en segona posició.

CATALUNYA: Alex Infante Sanfelix, Odalric Ripollès Mestres, Pol González Navajas, Nil Molist Martínez, Sergi Viedma Palma, Ivan Bonillo Vizcaíno, Víctor Palanca Muñoz, Aleix Canet Vintro, Oriol Gómez Ramírez, Enrique Arnaiz Gómez, Daniel Bertran Ferrer i Garvin Omar Bartley Barong.

MADRID: Hugo, Hugo Morales, Pablo, Rubio, Gonza, Hugo Badía, Jorge, Miguel, Tote, Mario, Yago i Ángel.

ÀRBITRES:
 Sr. Borrego Palomino, Sr.Polo Pol, Sr. Durán Crespo i Sr. Ramos Maqueda.

GOLS: 1 – 0 Ivan Bonillo (min.1), 1 - 1 Miguel (min.16), 1 - 2 Jorge (min.35) i 2 - 2 Daniel Bertran (min.36).

Penals: Jorge (aturat); Nil (1-0); Miguel (1-1); Daniel (2-1); Gonza (2-2); Enrique (aturat); Tote (2-3); Ivan (3-3); Hugo Badía (3-4); Sergi (al pal).

INSTAL·LACIÓ: Poliesportiu Municipal 'Don Tomás de la Hera', Pavelló Extremadura (Almadralejo - Badajoz).

CRÒNICA: Catalunya ha sortit molt centrada en fer un inici de partit fort. Fruit d'aquesta mentalitat, ha arribat el primer gol d'Ivan Bonillo, en el primer minut de joc, a partir d'una aturada del porter català que ha tret en llarg perquè l'Ivan retalli al seu defensor i doni l'aventatge al marcador.

Per la seva banda, Madrid ha intentat buscar el seu joc amb passades al pívot, però la forta i segura defensa catalana anul·lava les seves opcions.

La selecció catalana s'ha mostrat molt segura de sí mateixa en totes les passades i això els hi ha donat una gran tranquil·litat en el seu joc. Al final del primer temps Catalunya ha tingut una gran opció per marcar el segon, que no s'ha acabat de materialitzar.

En el darrer minut, els catalans han sumat les cinc faltes acumulatives però continuava defensant molt bé. Amb aquest resultat s'ha arribat al mig temps.

A la represa, només sortir a la pista, Madrid, a través d'un còrner, ha aconseguit empatar el partit, però els catalans no han tardat en tirar endavant i refer-se del gol encaixat, començant a jugar tal i com ho ha fet durant tot el campionat.

Les ocasions s'anaven succeint però no acabaven de finalitzar-se. Els madrilenys només buscaven pilotes en llarg i cada vegada la seva defensa estava més a prop de la porteria, fet que feia entreveure que el gol de Catalunya era qüestió de temps.

Però, els minuts anaven passant i cap de les dues seleccions ha aconseguit trencar amb l'empat. Per això s'ha passat a disputar la pròrroga, on el cansament dels anteriors partits s'ha començat a notar.

La primera part d'aquesta pròrroga ha succeït sense cap ocasió de gol, a causa de que cap dels dos equips atacava per por a cometre algun error.

A la segona part d'aquesta pròrroga, després d'una possible falta a Nielo, Madrid s'ha avançat en el marcador però, quan semblava tot perdut, a falta d'un minut pel final, ha aparegut Nielo per marcar un golàs que ha portat aquesta final al desenllaç dels penals.

Una aturada i una pilota al travesser han col·locat a Catalunya com a subcampiona d'Espanya cedint el primer lloc a la selecció de Madrid.