Els informadors arbitrals de futbol sala es reuneixen per unificar criteris
FS Notícies | 02/10/2023
El CTAFS va dur a terme les dues primeres jornades grupals d’informadors del CTAFS de Primera Divisió, 2a Divisió ‘B’ i 3a Divisió nacional de futbol sala.
Els informadors arbitrals de futbol sala es reuneixen per unificar criteris

Unificació de criteris. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va dur a terme aquest cap de setmana la 1a i la 2a Jornada de Tecnificació grupal d’informadors arbitrals de futbol sala amb els informadors de Primera Divisió, Segona Divisió ‘B’ nacional i Tercera Divisió nacional de futbol sala.

El divendres 29 de setembre es va duu a terme la 1a Jornada de Tecnificació grupal d’informadors arbitrals, dirigida per Javi Cano, al Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma de Gramenet, coincidint amb el partit entre l’Industrias Santa Coloma i el Manzanares FS. Durant l’activitat, Javi Cano va unificar els criteris tenint en compte les particularitats de l’informe de l’RFEF. A la sessió, hi van participar els informadors de 1a Divisió, Javi Cano i Enrique Blázquez; i els informadors de 2a Divisió B nacional, José Miguel Albesa, Antonio José Gabaldón i Rogelio Pacheco.

Mentre que el dissabte 30 de setembre es va duu a terme la 2a Jornada de Tecnificació grupal d’informadors arbitrals, dirigida pel cap del CTAFS, Marcelino Blázquez, i que es va realitzar al Centre Poliesportiu Ugalde de Sant Joan Despí, coincidint amb el partit entre el CFS Sant Joan Despí i el FS Salou, de 3a Divisió nacional. En aquesta sessió es va analitzar l’arbitratge d’una parella recentment ascendida a la categoria per tal de fixar els aspectes mínims a exigir als àrbitres de la 3a Divisió nacional de futbol sala. A la sessió h van participar els informadors de la 3a Divisió nacional: Marcelino Blázquez, Antoni Pedrol, Bernardo Simón i Christian Velásquez.

Durant el mes d’octubre es durà a terme una Jornada de Tecnificació grupal d’informadors de la categoria de Divisió d’Honor Catalana de futbol sala.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.