Els himnes del futbol català
Notícies Generals | 14/10/2021
L'FCF dona suport a la iniciativa de Catalunya Ràdio, la qual ha presentat un arxiu sonor únic dels himnes dels clubs de Catalunya.
Els himnes del futbol català
El mapa dels himnes actuals / Catalunya Ràdio

Els himnes del futbol català’ és una pàgina web especialitzada en les cançons que identifiquen els equips de futbol de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa de Catalunya Ràdio, recolzada per la Federació Catalana de Futbol, per tal de crear un arxiu sonor únic amb tots els himnes dels clubs d’arreu del territori català.

Tots els aficionats i aficionades del futbol de casa nostra, a partir d’avui, dijous 14 d’octubre, tenen al seu abast els himnes de gairebé 200 clubs de Catalunya, recollits a través del concurs que el programa de Catalunya Ràdio “Tot gira” organitza des de fa sis anys.

Tots aquests himnes s’han agrupat en un únic espai per a què el públic aficionat al futbol els pugui descobrir de forma fàcil i accessible. Qualsevol persona podrà escoltar l’himne que desitgi simplement clicant, sobre un mapa de Catalunya, la localitat on es trobi el club escollit. També es pot fer la recerca escrivint el nom del club en un cercador per paraules. A partir d’aquí s’obrirà una finestra amb les dades bàsiques del club i un reproductor d’àudio per poder escoltar l’himne escollit.

La mateixa pàgina web dona l’opció d’incorporar l’himne a tots els clubs que ho desitgin i que encara no hi siguin presents. D’aquesta manera, l’arxiu anirà creixent amb la intenció de poder comptar amb els himnes de tots els clubs de Catalunya.

Pots consultar el mapa interactiu fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.