Els guanyadors del Premi Joc Net a Terres de l’Ebre reben la seva recompensa
Notícies Generals | 30/06/2022
Els equips que han rebut menys sancions durant la present temporada han estat premiats amb 800€ i 400€. Els equips de les Terres de l'Ebre ja han recollit el seu guardó.
Els guanyadors del Premi Joc Net a Terres de l’Ebre reben la seva recompensa

Dins de la campanya TOTS SOM UN EQUIP, la Federació Catalana de Futbol ha començat a entregar els Premis Joc Net. Es tracta d’una dotació econòmica de 85.200 euros a un total de 143 equips del futbol territorial català masculí i femení, destinada als conjunts amb menys targetes i sancions a la lliga. Aquest guardó té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc.

Amb els Premis JOC NET es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines són la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.

Després de la finalització de totes les competicions, el primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula ha obtingut 400 euros. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

L’FCF fa efectiva l’entrega del Premi Joc Net

En alguna Nit dels Campions ja s’ha fet l’entrega d’aquests Premis JOC NET de la temporada 2021-2022 als guanyadors i guanyadores. Pel que fa a la delegació de les Terres de l’Ebre, el directiu de l'FCF i delegat de la zona, Miquel Piñol, ha lliurat personalment el xec del guardó.

Els 6 equips que han recollit aquest reconeixement al JOC NET desenvolupat durant tota la temporada 2021-2022 han estat els següents:

JOC NET FUTBOL MASCULÍ
EQUIP CATEGORIA GRUP PREMI
CF CAMARLES SEGONA CATALANA 8B 1r (800€)
CD TORTOSA SEGONA CATALANA 8B 2n (400€)
CF JESÚS CATALÒNIA TERCERA CATALANA 1 1r (800€)
CD ROQUETENC TERCERA CATALANA 1 2n (400€)
CF JESÚS CATALÒNIA 'B' QUARTA CATALANA 20 1r (800€)
LA GALERA QUARTA CATALANA 20 2n (400€)

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.