Els delegats comarcals que s’incorporen
FS Notícies | 06/12/2019
Dos delegats comarcals s’estrenen en aquesta nova edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala amb la il·lusió que suposa aquest repte. Ho fan Xavier Farrarons, a Girona i Macià Expósito, a Lleida.
Els delegats comarcals que s’incorporen

Una gran vinculació al futbol sala. Dos delegats comarcals de futbol sala s’estrenen, en aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, en aquest nou càrrec. La seva trajectòria dins d’aquest esport es remunta anys enrere i, actualment, afronten aquesta nova tasca amb moltes ganes i amb la intenció de donar continuïtat a la feina desenvolupada pels anteriors delegats.

El Xavier Farrarons Coll va introduir-se dins del món del futbol sala l’any 2010 com a tècnic de la categoria Juvenil del CFS Palamós. Quatre anys després va fundar el club Vall-Llobrega, encapçalant la presidència de l’entitat fins al 2018. Actualment és el secretari del club i entrenador del Sènior masculí. Una tasca que compagina amb la de delegat territorial de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Girona.

El Macià Expósito Tapias va jugar dels 16 als 35 anys a futbol sala, retirant-se fa un parell d’anys. Durant tota la seva trajectòria com a jugador, ha passat per un gran nombre d’equips de les terres de Lleida. Tot i això, destaca el seu pas per un dels clubs més representatius de la zona, el Futsal Lleida, on ha estat jugador, delegat i president, sent una persona clau dels èxits de l’entitat. Actualment, agafa les regnes com a delegat territorial de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Lleida.

Els dos delegats comarcals debutants traslladen les seves sensacions de l’experiència viscuda fins ara als Campionats Comarcals, sobretot, en la fase prèvia de preparació. Ambdós han remarcat molt, les ganes i la il·lusió de tècnics i jugadors, per arribar els més preparats possible a Blanes i gaudir dels campionats. A més, Farrarons i Macià han coincidit en el fet que abans d’assumir les tasques de delegats comarcals, des de la perspectiva de club veien els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, com la festa del futbol sala base català.

El Xavier Farrarons, ha comentat que la seva primera decisió com a delegat gironí, va ser mantenir tota l’estructura de tècnics que desitjaven continuar al capdavant de les diferents seleccions. A més, com a objectiu principal, es va fixar obtenir la màxima representació possible de tots els clubs del seu territori als Campionats Comarcals. Un repte assolit amb èxit, ja que ell mateix ha explicat que tots els clubs gironins han tingut representació amb tècnics o jugadors, com a mínim en algun entrenament previ.

Un cop finalitzin els campionats a la Ciutat Esportiva de Blanes, Farrarons ha assegurat que analitzarà amb la resta de companys de delegació com s’ha dut a terme tota la preparació i el desenvolupament en la competició, per aplicar la temporada següent els canvis i millores necessàries. El nou delegat de Girona, si ha d’escollir algun moment o detall de la seva primera experiència, és sobretot amb la motivació i la feina altruista dels diferents tècnics i la il·lusió i les ganes de tots els jugadors i jugadores.

Per altra banda, el Macià Expósito, ha exposat la seva voluntat de contribuir en el creixement del futbol sala a Lleida, que cada vegada té majors adeptes i nivell en llur territori. Per aconseguir-ho, el nou delegat lleidatà ha explicat que en part, és important la feina de les seleccions comarcals, com a referent i motivació per a jugadors, jugadores i tècnics, a l’hora de treballar en els seus clubs.

Pel que fa a la preparació prèvia als campionats, Expósito ha posat èmfasi en la bona predisposició de tots els clubs lleidatans per trobar pistes per entrenar i també, en la cessió dels seus jugadors i tècnics. Això ha possibilitat la representació en els entrenaments previs als Campionats Comarcals, d’uns 30 clubs de Lleida. A més, Macià Expósito considera que, aquest esdeveniment, es viu amb molta il·lusió i ganes al seu territori, sent una data senyalada al calendari del futbol sala lleidatà. En el seu cas, el nou delegat de les terres de Ponent, tria com a detall a recalcar, l’ambient festiu i de dimensions enormes, que es genera a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.