Els coeficients de la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 27/10/2022
La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els coeficients de les inscripcions de la Copa Catalunya 2022-2023, per tal de conèixer quins equips actuen com a local i quins com a visitant, per categories.
Els coeficients de la Copa Catalunya de futbol sala

Publicats els coeficients. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els coeficients de les inscripcions per a la Copa Catalunya de futbol sala 2022-2023. En total, 1.094 equips de Catalunya disputaran la competició que començarà el 14 de novembre.

INICI COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA 14 de novembre de 2022

Per a conèixer el llistat dels 1.094 equips inscrits, pots fer clic AQUÍ.

LLISTAT EQUIPS INSCRITS A LA COPA CATALUNYA 2022-2023 AQUÍ

Per a consultar els coeficients dels equips inscrits a la Copa Catalunya, pots accedir a l’apartat específic del web federatiu fent clic AQUÍ o bé, fent clic en els següents enllaços:

COEFICIENTS COPA CATALUNYA FUTBOL SALA 2022-2023
CATEGORIA ENLLAÇ
SÈNIOR AQUÍ
JUVENIL AQUÍ
CADET AQUÍ
INFANTIL AQUÍ
ALEVÍ AQUÍ
BENJAMÍ AQUÍ
SÈNIOR FEMENÍ AQUÍ
JUVENIL FEMENÍ AQUÍ
CADET FEMENÍ AQUÍ
INFANTIL FEMENÍ AQUÍ
ALEVÍ FEMENÍ AQUÍ

Tal com estipula la normativa de competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala, els coeficients es calculen en funció de la classificació de la temporada anterior. Així doncs, per adjudicar els coeficients s’ha procedit a seguir els següents paràmetres:

  1. Primer, tots els participants amb la millor categoria en l’ordre que van acabar la lliga de la temporada anterior, excepte els descensos.
  2. Tot seguit, tots els ascensos a la millor categoria que es van assolir en la competició de lliga en la temporada anterior.
  3. Després, tots els descensos de la millor categoria que es van produir en la competició de lliga en la temporada anterior.
  4. Finalment, tots aquells equips de nova creació s’afegiran en ordre d’inscripció.

Aquests quatre passos s’han dut a terme amb totes les divisions de cada categoria. En el cas que en divisions amb més d’un grup s’hagin inscrit 2 o més equips classificats en el mateix lloc de la classificació, s’ha procedit a fer el càlcul del coeficient de punts aconseguits dividit per partits disputats. El millor coeficient entre aquest empat ha determinat a l’equip amb millor coeficient.

A partir de la publicació dels coeficients, es procedirà a crear els quadrants de la competició, per categories.

Tota la informació sobre la Copa Catalunya de Futbol Sala 2022-2023 està disponible en el seu apartat específic dins la pàgina web de l’FCF, al qual es pot accedir directament fent clic AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.