Els canvis del temps de joc en el futbol base femení
Notícies Generals | 11/09/2020
Els encontres de les categories Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí femenines tindran una durada diferent a partir d’aquest curs que arrenca.
Els canvis del temps de joc en el futbol base femení

La circular número 7, enviada als clubs i publicada a l'apartat 'Federació-Circulars' de la pàgina web federativa, recull les modificacions d’articles dels Estatuts i Reglament General de la Federació Catalana de Futbol, aprovades per l’Assemblea General Ordinària celebrada el 20 d’agost de 2020 a Blanes. El text actualitzat de l’article 187è, on destaca el canvi en la durada dels partits de futbol base femení, és aquest:

1. Tots els encontres, tant oficials com amistosos, es jugaran segons el que disposin les Regles de la “International Board”, amb les modificacions que s’hi vagin introduint, un cop aprovades aquelles per la FIFA, i publicades oficialment per la RFEF.

2. D’altra banda, els partits es regiran per les disposicions contingudes en el present Reglament, sense perjudici de les que, especialment, dictin els organismes competents pel que fa a determinats encontres i competicions que, per llur àmbit, hagin de celebrar-se en condicions particulars.

3. La durada dels partits serà:

CATEGORIA DURADA
Debutants 40 minuts en quatre temps de 10
Prebenjamins 40 minuts en quatre temps de 10
Benjamins 48 minuts en quatre temps de 12
Alevins 60 minuts en quatre temps de 15
Infantils 70 minuts en dos temps de 35
Cadets 80 minuts en dos temps de 40
Juvenils 90 minuts en dos temps de 45
Aficionats 90 minuts en dos temps de 45
Futbol Sala* 50 minuts en dos temps de 25
Femení 90 minuts en dos temps de 45
Femení Juvenil 80 minuts en dos temps de 40
Femení Cadet 70 minuts en dos temps de 35
Femení Infantil 68 minuts en quatre temps de 17
Femení Aleví 60 minuts en quatre temps de 15
Femení Benjamí 48 minuts en quatre temps de 12

A la modalitat de futbol sala*, la durada dels partits s'establirà segons la categoria i divisió a les Regles de Joc de la Lliga Catalana de Futbol Sala.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.