Els campions territorials, directe a la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 20/02/2020
Els equips guanyadors de la Copa Territori de futbol sala, de les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona, s’incorporen a la competició de la Copa Catalunya de futbol sala.

Cap a la Copa Catalunya de futbol sala. El passat diumenge 16 de febrer es van disputar les finals de la Copa Territori de futbol sala que van determinar els equips que van aconseguir el bitllet per a disputar la Copa Catalunya de futbol sala. Una competició que va donar el tret de sortida el 18 de novembre de 2019, iniciant-se amb la primera ronda de totes les categories.

Així doncs, tots els vencedors de la Copa Territori de futbol sala, de Girona, de Lleida i de Tarragona, s'han classificat per a la Copa Catalunya de Futbol Sala entrant directament a la ronda de setzens de final en totes les categories, a excepció de la Sènior masculina, que entren a la 4a ronda.

Sènior masculí TECNOVIT ALFORJA FS

Els setzens de final es disputaran fins al 5 d’abril passant, a continuació, a vuitens de finals, en totes les categories base i en Sènior femení. Pel que fa a la categoria Sènior masculina, es troben a la 4a ronda, que finalitzarà el proper 15 de març per entrar, a continuació, als setzens de final.