Els Campionats Comarcals obren preinscripció del 2n Campus de Futbol Sala
FS Notícies | 06/12/2019
Dins del marc dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, l’LCFS obra preinscripció per la nova edició del Campus de Futbol Sala que es celebrarà el proper mes de juliol a tots aquells interessats en reservar una plaça.
Els Campionats Comarcals obren preinscripció del 2n Campus de Futbol Sala

El II Campus de Futbol Sala s’anticipa obrint preinscripcions abans de finalitzar l’any. Aprofitant la celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, juntament amb l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala, ha situat un punt d’informació a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes, per tal d’obrir preinscripcions per la segona edició del Campus de Futbol Sala. Concretament a la 2a planta, davant de l’accés a les grades de les pistes verdes.

Aquest II Campus de Futbol Sala es celebrarà, del 28 de juny al 3 de juliol de 2020, a la localitat de Berga (Barcelona), i va destinat a jugadors i jugadores de les categories Benjamí mixte, Aleví mixte, Infantil masculí, Infantil femení i Cadet femení, que vulguin divertir-se jugant a futbol sala, al mateix temps que aprenen nous aspectes tècnics i tàctics d’aquest esport, de mans dels Seleccionadors Catalans de futbol sala.

Les inscripcions per apuntar-se al II Campus de Futbol Sala de l’LCFS s’obriran a partir del 2 de març de 2020 a través del web federatiu (fcf.cat/campuslcfs).

Però, totes aquelles persones interessades en anticipar-se i reservar la seva plaça ho poden fer a través d’una preinscripció.

PREINSCRIPCIÓ AL II CAMPUS DE FUTBOL SALA DE L’LCFS

QUAN FER LA PREINSCRIPCIÓ?   A partir del mes de desembre de 2019

COM FER LA PREINSCRIPCIÓ?   Omplint el formulari de preinscripció fent clic AQUÍ.

ON ENVIO EL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ?  Enviar el formulari de preinscripció a campuslcfs@fcf.cat

I DESPRÉS?      Rebràs una notificació en el correu electrònic informant sobre la reserva de la plaça

QUAN ES REALITZA EL PAGAMENT?  Per tenir garantida la plaça és necessari efectuar el pagament abans de l’1 de març de 2020

El preu del II Campus de Futbol Sala de l’LCFS és de 360€, que inclou el desplaçament en autocar anada i tornada, estada en règim de pensió completa a l’Hotel Berga Park, assegurança d’accidents i equipació oficial del campus.

Totes aquelles persones que realitzin la preinscripció al Campus de Futbol Sala tenen l’opció de realitzar el pagament únic de 360€ abans de l’1 de març de 2020, o bé, el fraccionament del pagament de 360€ en tres quotes:

PAGAMENT QUOTA DIA LÍMIT
1r pagament 100€ Abans de l’1 de gener de 2020
2n pagament 130€ Abans de l’1 de febrer de 2020
3r pagament 130€ Abans de l’1 de març de 2020

Les dades bancàries es facilitaran a l’interessat una vegada hagi enviat el formulari de preinscripció a campuslcfs@fcf.cat

Tota la informació sobre el II Campus de Futbol Sala de l’LCFS està disponible a través del següent díptic.

DÍPTIC

Per a qualsevol dubte o aclariment està habilitat el correu electrònic campuslcfs@fcf.cat.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.