Els calendaris de les primeres divisions de futbol sala per a la temporada 2020-2021
FS Notícies | 23/07/2020
La Lliga Catalana de Futbol Sala continua publicant els calendaris per a la temporada 2020-2021 i ho fa amb les primeres divisions de totes les categories, els quals estan disponibles a la pàgina web de la Federació.
Els calendaris de les primeres divisions de futbol sala per a la temporada 2020-2021

Publicades les primeres divisions. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua amb la publicació dels calendaris per a la temporada 2020-2021. Després de publicar els calendaris de les divisions d’honor de totes les categories, ara és el torn dels calendaris de les primeres divisions.

Aquests calendaris estan disponibles a l’apartat de ‘Competició’ de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.

A continuació, es pot accedir directament als calendaris de referència:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ SÈNIOR MASCULÍ FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CADET MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ SÈNIOR FEMENÍ FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2

Els grups de primera divisió de les delegacions de Lleida, Girona i Tarragona es publicaran quan les inscripcions a cada categoria permetin realitzar la composició dels grups per divisió. 

Després de la publicació dels calendaris de les màximes i de les primeres divisions, es procedirà amb la resta de les categories intermèdies, és a dir, les segones divisions, que estaran disponibles pròximament.

I pel que fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera que es compleixi aquest termini, el proper mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.