Els àrbitres superen les proves físiques abans de començar la temporada 2023-2024
FS Notícies | 04/09/2023
Gairebé 250 àrbitres de base i de nacional es van examinar al Pavelló Pau Ribas de Monistrol de Montserrat per posar punt final a les primeres proves físiques.
Els àrbitres superen les proves físiques abans de començar la temporada 2023-2024

Proves físiques superades. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va dur a terme el dissabte, 2 de setembre de 2023, les primeres proves físiques de la temporada 2023-2024 pels àrbitres de categoria Base, pels de nacional que no s’havien examinat abans, així com la repesca pels àrbitres Sènior. I és que el Pavelló Pau Ribas de Monistrol de Montserrat va ser l’epicentre d’unes proves físiques en què van ser convocats un total de 244 àrbitres, dels quals, 4 van ser absents. Dels 240 que es van presentar, 229 van ser aptes i 11 no van superar les proves físiques.

El primer torn dels àrbitres citats va ser a les 9.00 hores al Pavelló Pau Ribas de Monistrol de Montserrat en una jornada que es va dividir en diferents torns amb un total de 240 àrbitres de les categories de Base, dels sènior que no van poder participar en les proves físiques del juliol, així com també els col·legiats de Sènior que no les van superar al juliol.

Les proves físiques del CTAFS són obligatòries per als àrbitres de totes les categories, excepte per als àrbitres assistents, i serveixen per mesurar el nivell físic dels col·legiats. Per això, els convocats han superat tres proves diferents:

PROVES FÍSIQUES DEL CTAFS

'Triafs': Es persegueix controlar la resistència mitjançant un test en el que es corra de manera frontal i lateral amb descansos intermitents

'Sprints 3x30': Mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.

'Habilitat 'T''': Controlar l’habilitat i destresa dels canvis de ritme i moviments en distàncies curtes.

Tota la informació sobre el CTAFS es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web o bé, fent clic AQUÍ.

GALERIA D’IMATGES

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.