Els àrbitres que xiularan els Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 26/11/2021
A la 10a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala es disputaran un total de 94 partits que estaran dirigits per 40 col·legiats del CTAFS.
Els àrbitres que xiularan els Campionats Comarcals de futbol sala

Perfilant els detalls de la 10a edició dels Campionats Comarcals. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica les designacions arbitrals que dirigiran els Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala, que es disputaran el 5 i 6 de desembre a la Ciutat Esportiva de Blanes

El diumenge, 5 de desembre de 2021 tindrà lloc la fase de grups d’aquests Campionats Comarcals. Durant la disputa de la fase de grups de les 7 categories, es jugaran 66 partits enquadrats en 22 grups de 3 equips. En aquest primer dia, xiularan un total de 22 àrbitres de les categories de 3a Divisió nacional, de Sènior A i de Base.

DIUMENGE, 5 DE DESEMBRE DE 2021
  • Fase de Grups de les 7 categories
  • 22 grups de 3 equips
  • 66 partits en total
  • 22 àrbitres

L’endemà, el dilluns 6 de desembre, les 28 Seleccions Comarcals que s’hagin classificat el dia anterior, disputaran la fase final amb un total de 28 partits que aniran dirigits per 18 àrbitres del CTAFS de les categories de 2a Divisió B nacional, de 3a Divisió nacional i de Divisió d’Honor Catalana.

DILLUNS, 6 DE DESEMBRE DE 2021
  • Fase final
  • 28 equips participants
  • 28 partits en total
  • 18 àrbitres

D’aquesta manera, sumant els àrbitres de la fase de grups i els de la fase final, en total seran 40 àrbitres els col·legiats del CTAFS que participaran en aquesta 10a edició dels Campionats Comarcals, representant a tot el territori català.

DELEGACIONS ÀRBITRES DELS CAMPIONATS COMARCALS
DELEGACIÓ TOTAL
FASE DE GRUPS
ANOIA 2
BAIX LLOBREGAT 3
BARCELONA 3
GIRONA 1
LLEIDA 3
MARESME 3
TARRAGONA i TERRES DE L'EBRE 3
VALLÈS ORIENTAL 4
FASE FINAL
BAIX LLOBREGAT 2
BARCELONA 10
GIRONA 1
MARESME 4
PENEDÈS-GARRAF 1

Pel que fa a les categories, els col·legiats encarregats de dirigir són de 2a Divisió B, de 3a Divisió nacional, de Divisió d’Honor Catalana, de Sènior A i de Base.

CATEGORIES ÀRBITRES DELS CAMPIONATS COMARCALS
CATEGORIA  TOTAL
FASE DE GRUPS
3a DIVISIÓ NACIONAL 2
SÈNIOR A 17
BASE 3
FASE FINAL
2a DIVISIÓ B NACIONAL 9
3a DIVISIÓ NACIONAL 8
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA 1

Les designacions arbitrals de la 10a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala ja estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per poder consultar tota la informació sobre els Campionats Comarcals.

A continuació es poden consultar els àrbitres assignats als 94 partits que es disputaran entre la fase de grups i la fase final dels Campionats Comarcals:

DESIGNACIONS ARBITRALS – FASE DE GRUPS AQUÍ
DESIGNACIONS ARBITRALS – FASE FINAL AQUÍ

 Es pot accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a través del baner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.