Els àrbitres catalans de futbol sala realitzen el primer examen de la temporada
FS Notícies | 16/10/2020
El primer examen dels àrbitres de futbol sala el van realitzar 143 col·legiats de les categories nacional i 465 àrbitres de territorial, a través d’un examen online tipus test, i diumenge vinent realitzaran la repesca aquells que no l’hagin superat.
Els àrbitres catalans de futbol sala realitzen el primer examen de la temporada

Examen per als àrbitres catalans de futbol sala en format online. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va realitzar el primer examen de la temporada amb els col·legiats catalans de futbol sala, de les categories nacional i territorial. Un examen que entra dins la formació continuada que, una temporada més, desenvolupa el CTAFS als col·legiats catalans de futbol sala.Els primers en examinar-se van ser 143 àrbitres de la categoria nacional i de la Divisió d’Honor Catalana, és a dir, àrbitres de 2a Divisió B nacional, 3a Divisió nacional i Divisió d’Honor Catalana, així com col·legiats assistents de 1a Divisió nacional, de 2a Divisió B i de 3a Divisió nacional. L’examen el van realitzar el passat dijous, 8 d’octubre de 2020, en format telemàtic i online, cadascun d’ells des de casa seva. Un examen de tipus test format per 40 preguntes de 4 respostes, amb 22 minuts de duració.

Dels 143 àrbitres, 111 van aprovar, 23 no van superar les proves, 8 no van enviar l'examen en temps i forma i 1 no es va presentar.

El segon torn d’exàmens el van realitzar 465 àrbitres de territorial, que va des de l’Escola fins a Sènior A, igual que els àrbitres assistents de territorial. L’examen el van realitzar el dijous, 15 d’octubre de 2020, amb el mateix format: online, tipus test format per 40 preguntes, amb 3 respostes i 28 minuts de duració, i cadascú des del seu domicili.

Dels 465 àrbitres, 418 van aprovar, 10 no van superar les proves, 4 no van enviar l'examen en temps i forma i 33 no es van presentar.Els col·legiats que no van superar, o bé perquè no es van presentar o bé perque no van enviar l'examen en temps i forma, realitzaran la repesca aquest diumenge, 18 d’octubre de 2020, seguint el mateix format online i cadascú des de casa seva.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.