Els 51 àrbitres de futbol sala que xiularan els Campionats Comarcals
FS Notícies | 05/12/2023
A la 12a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala es disputaran un total de 104 partits que estaran xiulats per 51 col·legiats del CTAFS.
Els 51 àrbitres de futbol sala que xiularan els Campionats Comarcals

Els àrbitres dels Comarcals. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica les designacions arbitrals que dirigiran els Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala, que es disputaran el 8 i 9 de desembre de la Ciutat Esportiva de Blanes.

12a EDICIÓ CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
DIES:
 • Divendres, 8 de desembre de 2023
 • Dissabte, 9 de desembre de 2023
SEU:
 • Ciutat Esportiva de Blanes

El divendres, 8 de desembre de 2023 tindrà lloc la fase de grups d’aquests Campionats Comarcals. Durant la disputa de la fase de grups de les 8 categories, 4 masculines i 4 femenines, es jugaran 72 partits enquadrats en 24 grups de 3 equips. En aquest primer dia, xiularan un total de 23 àrbitres de les categories de Sènior A i Sènior B, i de Base. 

DIVENDRES, 8 DE DESEMBRE DE 2023
 • Fase de grups de les 8 categories: 4 masculines i 4 femenines
 • 72 Seleccions Comarcals
 • 24 grups de 3 equips
 • 72 partits en total
 • 23 àrbitres de Sènior A, de Sènior B i de Base

L’endemà, el dissabte, 9 de desembre de 2023, les 32 Seleccions Comarcals que s’hagin classificat el dia anterior, disputaran la fase final amb un total de 32 partits que aniran dirigits per un total de 28 àrbitres del CTAFS, és a dir, 14 parelles arbitrals, de les categories de Primera RFEF Futsal, de 2a Divisió B nacional, de 3a Divisió nacional i de Divisió d’Honor Catalana de futbol sala.

DISSABTE, 9 DE DESEMBRE DE 2023
 • Fase final amb les 32 Seleccions Comarcals
 • 32 partits en total
 • 28 àrbitres: 14 parelles arbitrals

D’aquesta manera, sumant els àrbitres de la fase de grups i els de la fase final, en total sumen 51 àrbitres que participaran en aquesta 12a edició dels Campionats Comarcals, representant a tot el territori català.

DELEGACIONS DELS ÀRBITRES DELS CAMPIONATS COMARCALS
DELEGACIÓ TOTAL
FASE DE GRUPS
ANOIA 1
BAIX LLOBREGAT 2
BARCELONA 3
GIRONA 1
MARESME 3
LLEIDA 3
PENEDÈS-GARRAF  2
TARRAGONA 3
VALLÈS OCCIDENTAL 3
VALLÈS ORIENTAL 2
FASE FINAL
BAIX LLOBREGAT 3
BARCELONA 11
CATALUNYA CENTRAL 1
MARESME 5
LLEIDA 3
PENEDÈS-GARRAF 2
VALLÈS OCCIDENTAL 1
VALLÈS ORIENTAL 2

Pel que fa a les categories, els col·legiats encarregats de dirigir són de Primera RFEF Futsal, de 2a Divisió B, de 3a Divisió nacional, de Divisió d’Honor Catalana, de Sènior A i de Sènior B.

CATEGORIES DELS ÀRBITRES DELS CAMPIONATS COMARCALS
CATEGORIA TOTAL
FASE DE GRUPS
SÈNIOR A 15
SÈNIOR B 6
BASE 2
FASE FINAL
PRIMERA RFEF FUTSAL 1
2a DIVISIÓ B NACIONAL 10
3a DIVISIÓ NACIONAL 10
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA 7

Les designacions arbitrals de la 12a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala ja estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per poder consultar tota la informació sobre els Campionats Comarcals.

A continuació es poden consultar els àrbitres assignats als 104 partits que es disputaran entre la fase de grups i la fase final dels Campionats Comarcals:

DESIGNACIONS ARBITRALS CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

Es pot accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a través del baner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.

APARTAT ESPECÍFIC CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.