El triomf no ha estat possible
FS Notícies | 21/03/2013
La selecció catalana benjamí ha tingut la victòria molt a prop però al final no ha estat possible. S'han escapat els 3 primers punts en el partit contra Castilla La Mancha.

CATALUNYA:
Odalric Ripollès, Ivan Bonillo, Fèlix Prunera, Pol Gonzalez, Gerard Sape, Jordi Gimeno, Sergi Viedma, Daniel Bertran, Enrique Arnaiz, Adrian Tapias, Angel de Jesus i Alex Infante

CASTILLA LA MANCHA:
Javier Daiz, Pablo Cendan, Francisco Corrales, Samuel Lujan, David Garcia, Alejandro Sanchez, Marcos Benedicto, Alejandro Muñoz, Franciso Javier Regidor, Samuel Abellan, Manuel Mayoral i Marcos Gamero

GOLS: (1a part) 0 - 1 Marcos Benedicto (min.5), 1 - 1 Samuel Lujan (pp) (min.8), 1 - 2 Francisco Javier Regidor (min.9), 1 - 3 Pablo Cendan (min. 14). (2a part) 2 - 3 Enrique Arnaiz (min.29)

CRÒNICA:
La selecció catalana benjamí ha sortit a la pista massa dormida i Castilla La Mancha ho ha aprofitat per avançar-se al marcador ja en el minut 5.

Tres minuts després, Catalunya empata el partit amb un gol en pròpia porteria i a continuació en un munt d'ocasions envia pilotes al pal. La desafortuna s'ha pagat quan els manxegs no han desaprofitat l'ocasió per tenir més avantatge, acabant la primer apart amb un 1-3.

Ja en el segon temps, els catalans han sortit més concentrats en atac i en defensa. L'estratègia de Castilla La Mancha ha estat la de sortir a defensar a mitja pista per assegurar el resultat i llençar contres.

Catalunya ha aconseguit el 2-3 en el darrer minut del partit i ha estat a punt d'aconseguir l'empat en els darrers segons però, finalment, no ha estat possible.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.