El Terrassa FC la fa grossa i elimina l'Albacete a la Copa
Notícies Generals | 01/11/2023
Els egarencs jugaran la segona ronda després de superar l'Albacete Balompié per 1 a 0, mentre que CE Europa i Nàstic de Tarragona queden frenats del camí.

Avança la jornada de dimecres de Copa del Rei amb sensacions contraposades per als equips catalans. En la tripleta de partits de les 18.00h, el Terrassa FC ha donat la campanada davant l'Albacete Balompié, de la Segona Divisió, mentre que el CE Europa i el Nàstic de Tarragona s'han acomiadat de la competició copera.

L'Estadi Olímpic de Terrassa es vestia de gala per viure la Copa del Rei. Els de Chus Trujillo han passat per sobre l'Albacete Balompié en els primers minuts de partit. Jordi Cano i Pau Salvans feien aixecar de les grades els més de 4.000 espectadors amb les primeres ocasions clares del Terrassa FC. A la represa, el premi arribava ben d'hora. Al minut 50, tornava a aparèixer el davanter Jordi Cano per fer el gol que val un bitllet per continuar somniant.

A l'Estadi Olímpic de Terrassa, el vicepresident de l'FCF, Miquel Sellarès, el directiu i delegat de l'FCF al Vallès Occidetal-Terrassa, Jacobo Domènech i el delegat de l'FCF al Barcelonès, Alberto Prieto, han acompanyat la Junta Directiva del Terrassa FC

Riuades d'aficionats escapulats arribaven al Nou Sardenya des de la Vila de Gràcia. Ple fins la bandera i 4.052 espectadors que s'han deixat l'alè pel seu CE Europa. Els escapulats rebien un Elche CF que s'avançava a les acaballes de la primera meitat amb una diana de Mourad. Als segons 45 minuts, els locals han collat de valent el conjunt alacantí que s'ha vist en moltes dificultats. Les dues categories de diferència es difuminaven per moments fins que Mendoza sentenciava l'eliminatòria amb un xut creuat que deixava en massa càstig un duel en què l'Europa ha merescut més.

El vicepresident de l'FCF, Luis Quiñonero ha estat al costat de la Junta Directiva local encapçalada pel president del CE EuropaHèctor Ibar.

Per la seva banda, el Nàstic de Terragona ha hagut de remar molt a Los Arcos per treure el partit endavant contra el CF Orihuela, de la Segona Federació. Primera meitat molt espessa per part dels dos equips amb aproximacions grana però sense trobar porteria. A la represa, Marc Fernández ha desaprofitat un penal als 78 minuts que hauria pogut decidir l'eliminatòria a favor del Nàstic. Després d'una pròrroga intranscendent han arribat els llançaments des dels 11 metres. Alacantins i catalans han errat el segon penal de la tanda i des d'aleshores l'efectivitats d'uns i altres no ha cessat fins que el nastiquer Andy ha estavellat al travasser el vuitè penal.