El Terrassa FC es classifica per a la Fase Estatal de la Copa RFEF
F. Amateur | 28/08/2022
En la final autonòmica, el CF Badalona i el Terrassa FC han empatat a 1 i en la tanda de penals, els dels Vallès Occidental han estat més encertats (3-4), aconseguint el passi a la Fase Estatal.

La final de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF s'ha jugat aquest vespre a l'Estadi Municipal de Badalona entre el CF Badalona i el Terrassa FC. El partit ha estat tan igualat que s'ha arribat al xiulet final amb l'empat a 0. Els del Vallès Occidental, però, han estat els que han generat més ocasions clares i han obtingut la recompensa a la primera part de la pròrroga quan David Jiménez ha obert el marcador al minut 92.

En el segon temps de la pròrroga, Sergio Rey ha establert l'empat a 1 i ha enviat la final a la tanda de penals. En els llançaments des dels onze mentres, els jugadors del Terrassa FC han estat més encertats, marcant tots els gols, mentre que el CF Badalona n'ha fallat un (3-4). D'aquesta manera, el conjunt de Jordi López s'ha classificat per a disputar la Fase Estatal de la Copa RFEF.