El segon Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C té les inscripcions obertes
FS Notícies | 30/11/2020
El nou format digital i semipresencial del Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS) té una bona rebuda i porta a l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala a obrir una nova convocatòria pel gener de 2021.
El segon Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C té les inscripcions obertes

Convocatòria oberta per un nou curs d’Entrenador de Futbol Sala. Amb l’entrada del nou any 2021 l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha organtizat un nou Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, en format online.

Un curs que proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores, i que anteriorment adoptava la nomenclatura de Curs de Monitor de Futbol Sala.

El nou format del curs es basa en una formació interactiva basada en la realitat amb les següents característiques:

CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C
- El curs s’inicia del 12 de gener fins al 14 de març de 2021
- El format del curs és online
- Cada assignatura es composa d’un examen i una tasca
- Les tasques s’han de superar per poder accedir a l’examen final teòric online
- El curs finalitza amb l’examen pràctic presencial

Així doncs, el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, que obra convocatòria a partir del 30 de novembre de 2020, s’iniciarà el dimarts 12 de gener de 2021, en format online, fins al 14 de març.

CONVOCATÒRIA CURS
Obertura convocatòria: a partir del 30 de novembre de 2020
Tancament convocatòria: fins el 10 de gener de 2021

El procediment per registrar-se als cursos de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala s’han de realitzar a través d’una nova plataforma:

NOU REGISTRE PELS CURSOS
A través de la plataforma iSQUAD

Per tal de poder registrar-se i afiliar-se als cursos, s’ha d’accedir a la plataforma que utilitza la RFEF: iSquad. Es poden consultar les instruccions per a la matriculació en aquesta plataforma, fent clic AQUÍ.

Un cop l’alumne estigui matriculat al curs, podran demanar el certificat perquè el club corresponent pugui habilitar la llicència d’Aspirant de Monitor (AMI) i d’aquesta manera, l’interessat disposarà d’una llicència federativa amb el seu corresponent portal del federat i la seva cobertura mutual, que li permetrà dirigir des de la banqueta al mateix temps que s’està formant.

Les fase del curs es basen en superar, inicialment, una part teòrica impartida digitalment, on cada assignatura es composarà d’un examen i una tasca. A continució, es durà a terme un examen final teòric online.

Amb la part teòrica superada, l’alumne haurà de duu a terme un examen pràctic final presencial i acreditar l’ABR “l’Aprenentatge Basat en la Realitat”, que consta d’unes pràctiques a un club federat durant el transcurs del curs, que es poden gestionar des de l'inici del curs.

ABR (APRENENTATGE BASAT EN LA REALITAT)
L’ABR, és a dir, “l’Aprenentatge Basat en la Realitat”, es realitzarà durant el curs, sempre amb llicència federativa d’Aspirant Monitor Sala, amb la finalitat de que l’alumne posi en pràctica tots els coneixements que va adquirint.
EXÀMEN PRÀCTIC FINAL

Aquesta prova consta d’una pràctica presencial a pista, per tal de posar en pràctica els conceptes adquirits a la part teòrica del curs, que serà avaluada.

Una prova pràctica amb data de realització pendent de confirmar.

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF donarà més detalls sobre l’examen pràctic final i sobre l’Aprenentatge Basat en la Realitat a tots els alumnes del curs de referència.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.