El Sant Joan de Vilassar FS, campió de Catalunya en la categoria Benjamí
FS Notícies | 22/05/2022
El Sant Joan de Vilassar FS ha guanyat 1 a 0 el FS Pallejà i s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Benjamí mixt de futbol sala.

Final ajustada i premi pel Sant Joan de Vilassar. La Televisió de l’FCF ha emès la final del Campionat de Catalunya Benjamí mixt que ha enfrontat el Sant Joan de Vilassar FS i el FS Pallejà i que s’ha decidit a favor dels del maresme gràcies a una diana de Roc Martí al minut 32. Ha estat una final ajustada i molt igualada, en què les oportunitats més clares les ha tingut el FS Pallejà, però el Sant Joan de Vilassar FS ha estat més efectiu de cara a porteria i s’ha proclamat campió de Catalunya en una Final a Quatre que s’ha disputat al Pavelló Municipal Maria Victor de Palau-Solità i Plegamans.

Poca cosa a la primera part. El primer temps de la gran final del Campionat de Catalunya ha estat amb nervis, amb molt respecte entre els dos equips i amb molta por a perdre. Cap equip ha comès errades perquè ningú ha pres cap decisió arriscada en què, a més, les defenses s’han imposat als atacs i els porters pràcticament no han hagut d’intervenir. Màxima igualtat en tot i empat sense gols durant els primers 25 minuts.

La segona part el guió del partit ha canviat i només sortir de vestidors, el FS Pallejà ha enviat dues pilotes al pal amb dos xuts de Leo Fernández i d’Alex Barona. A més, el porter del Sant Joan de Vilassar a la segona part, Tiago Fernandes, s’ha lluït en una doble intervenció a xut de Daniel González. I després de perdonar, el gol del Sant Joan de Vilassar. Una acció de córner que Roc Martí ha aprofitat un rebot dins l’àrea per marcar l’únic gol del partit. Marc Prades, amb un xut llunyà, ha tingut el segon, però el porter Xavi Martín ha enviat la pilota a córner i, amb l’1 a 0 s’ha arribat als instants finals amb nervis i molta emoció, però el marcador final ja no s’ha mogut més.

La Televisió de l’FCF ha emès durant aquest cap de setmana la Final a Quatre Benjamí mixt i les finals del Campionat de Catalunya Infantil i Cadet femení.