El Sant Andreu i el Terrassa, eliminats del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘B’
El conjunt quadribarrat ha quedat fora després d'empatar a 1 contra el Castelló al Narcís Sala, mentre que els terrassencs han perdut 3 a 0 al camp del Compostela.

UE Sant Andreu

El conjunt quadribarrat s’acomiada del play-off després d’empatar 1 a 1 contra el Castelló al Narcís Sala en el partit de tornada, i 0 a 0 a Castalia. Quan faltava un minut per al descans, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Castelló i ha expulsat el jugador del Sant Andreu Carroza. Rubio no ha fallat des dels onze metres i ha avançat el seu equip en el marcador. A la represa, el bloc català s’ha abocat a l’atac per remuntar el partit i, després de diverses oportunitats clares de gol, Óscar Muñoz, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Malgrat que el Sant Andreu ha seguit atacant fins al final, el marcador ja no s’ha mogut més. Al duel hi ha assistit el vicepresident de l'FCF Joan Josep Isern.

Futbol Catalunya

Per la seva part, el Terrassa ha vist com el Compostela capgirava el 2 a 0 de l’anada amb una solvent victòria per 3 a 0 a San Lázaro. Quan només s’havien disputat 13 minuts, el Compostela s’ha avançat en el marcador amb una diana de Tomás, que ha aprofitat una errada defensiva catalana. En els darrers compassos de la primera part, Primo, de cap, ha anotat el segon que igualava l’eliminatòria. Malgrat que el Terrassa ha millorat a la represa, el Compostela ha anotat el tercer, obra novament de Primo. Tot i que ho ha intentat, el Terrassa no ha trobat la manera de superar la defensa rival i s’ha acomiadat del play-off.