El Sant Andreu continua viu després de caure per la mínima davant l'Atlètic de Madrid
Copes | 31/10/2018
El conjunt quadribarrat arriba amb opcions de classificar-se a la tornada després de caure derrotat per 0 a 1 al Narís Sala en un encontre obert.
UE Sant Andreu

El Sant Andreu, únic supervivent de Tercera Divisió a la Copa del Rei, no li ha posat fàcils les coses a l'Atlètic de Madrid en l'anada dels setzens de final. Els sis fitxatges d’estiu de l’equip matalasser han jugat d'inici, sense el Cholo Simeone a la banqueta, ja que estava sancionat. Els quadribarrats han saltat a la gespa amb les idees clares, buscant fer mal al rival a través de ràpides transicions ofensives. No obbsant això, ha estat l'Atlètic de Madrid qui s'ha avançat en el marcador amb un gol de Gelson Martins al minut 33.

La segona part ha estat per un Sant Andreu valent que ha sortit descaradament en busca de l'empat. Primer ha estat Elhadji qui ha acaronat l'1 a 1 amb un xut que ha aturat el porter Adán. Poc després, Nogueira ha estavellat una pilota al travesser en rematar de cap un servei de cantonada. I, a pocs segons per al final, Villar també tingut l'empat a les seves botes, però el seu tir ha sortit lleugerament desviat.UE Sant AndreuAixí doncs, el Sant Andreu disputarà la tornada, el 5 de desembre al Wanda Metropolitano, amb opcions de classificar-se per a la següent ronda de la Copa del Rei.