El Sant Andreu, a les semifinals
Notícies Generals | 21/02/2013
Els andreuencs es van classificar ahir al vespre per les semifinals de la Copa RFEF en el temps de pròrroga davant del Peña Sport de Navarra.

El Sant Andreu ha aconseguit una plaça a les semifinals de la Copa RFEF, després d'una emocionant eliminatòria davant del Peña Sport navarrès.

Els andreuencs havien aconseguit un resultat molt favorable al partit d'anada (4-1) disputat al Narcís Sala, però tot i aquest ample avantatge el partit de tornada no va ser gens fàcil.

Els navarresos van aconseguir marcar 4 gols a la primera part, sense encaixar-ne cap. A la represa, l'equip de Piti Belmonte va lluitar i va aconseguir dominar un partit que semblava sentenciat. Va ser Xavi Boniquet qui, a la sortida d'un córner, va forçar la pròrroga.

En el temps afegit, Quim Araujo i Edgar van marcar els dos gols que deixaven el 4-3 definitiu en el marcador. D'aquesta manera, els catalans gaudeixen d'una plaça per les semifinals de la Copa RFEF.

Fotografia de portada: web UE Sant Andreu