El Sala 5 Martorell ja és de 1a Divisió
FS Notícies | 11/06/2012
La Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF felicita al Sala 5 Martorell pel seu ascens a la màxima categoria, després de superar al CD Burela en un partit èpic (5-1).

Ahir a la nit, el Sala 5 Martorell es jugava l'ascens contra el CD Burela en el tercer i definitiu partit de la segona eliminatòria del Play Off d'ascens.

Sala 5 Martorell 5 - 1 CD Burela

Els catalans es van avançar en el marcador amb un gol, al minut 2, de Diego Blanco, màxim golejador de 2a Divisió.

En el segon temps, amb el marcador en contra, els gallecs van pressionar més que mai per intentar igualar el partit, però les excel·lents intervencions del porter Pol Gomar ho van impedir. Al minut 32 i 36, Marc Areny va augmentar l'avantatge del Martorell, amb dos gols que donaven avantatge.

A vuit minuts pel final, el CD Burela va jugar amb el porter jugador, fet que, Jordi Gay va aprofitar per robar una pilota a la defensa i marcar el quart gol.

En els darrers minuts del partit va ser quan Clebinnho va marcar l'únic gol del CD Burela i Cintu el cinquè i definitiu gol del Sala 5 Martorell que els hi va donar l'ascens a Primera Divisió.

Fotografia: Sala 5 Martorell