El Sabadell i el Júpiter disputaran la final del Torneig d’Històrics Femení
Futbol Femení | 07/09/2019
El conjunt arlequinat ha superat el Terrassa per 1 a 2, mentre que el Júpiter ha doblegat el Martinenc a la tanda de penals després d’empatar 2 a 2.
Torneig d'Històrics - Dani Falcón

En la primera semifinal, el Sabadell ha remuntat el gol inicial del Terrassa i s’ha classificat per a la final. Ha estat un derbi molt igualat i disputat, on les egarenques s'han avançat al minut12 amb un gol de Paula Boza, aprofitant una indecisió de la defensa. Amb el marcador empatat a un gol s'ha arribat al descans.

A la segona part, el Sabadell ha culminat la remuntada al minut 53 amb un gol d'Abril, que ha rebut una centrada des de l'esquerra i, de primeres, ha enganxat la portera egarenca a contrapeu. Tot i que el Terrassa ha buscat l'empat amb insistència, el Sabadell s'ha defensat amb encert i ha aconseguit l'accés a la final de demà, fins i tot amb 10 jugadores als darrers minuts per expulsió de Salima.

La segona semifinal entre el vigent campió Júpiter i l'amfitrió, el Martinenc, també ha estat molt igualada. S'han avançat ràpidament les del Guinardó, quan han fet una gran acció ofensiva on Eulàlia ha pogut resoldre amb un xut al fons de la xarxa. A poc a poc el control del joc s'ha estabilitzat, i les gris grana buscaven amb insistència les seves jugadores de perfil més ofensiu.

En una acció individual, Delba ha provocat una falta que ella mateixa ha executat amb un llançament magistral a l'escaire al minut 40. L'empat ha arribat just abans del descans i ha donat màxima emoció a la segona part.

En el segon acte, el Martinenc s'ha tornat a avançar en un penal que ha transformat Bea, i semblava que el conjunt del Guinardó podria arribar a la seva final, però un cop més ha aparegut la màgia de Delba per empatar el partit en l'últim sospir. Amb un xut de fora l'àrea ha fet un golàs que ha permès empatar el partit (2-2) i arribar als penals. El Júpiter ha estat més encertat i demà defensarà el títol.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l'FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; el subdelegat a la zona, Miquel Carrillo; i el directiu de l'FCF Rossend Abella; entre altres.