El Ripollet s’imposa al Montmeló gràcies a una bona segona meitat
FS Notícies | 07/03/2016
En el duel del grup 1 de Primera Divisió Cadet de Futbol Sala, el FS Ripollet s’ha endut els tres punts davant un AE Montmeló que només ha pogut plantar cara en el primer temps.

FS Ripollet 6 - 2 AE Montmeló

El partit ha començat amb un bon ritme, amb un Ripollet oferint un joc més directe i un Montmeló que combinava més i buscava la porteria rival a base de tocar i tocar. De seguida ha arribat el primer gol favorable als locals, obra del Mario, que ha aprofitat una passada al segon pal per fer l’1 a 0 d’esperó. No ha tardat en reaccionar el conjunt visitant, i en un córner han fet l’empat després que un xut exterior del Sergi rebotés en un defensa i sorprengués el porter local. Tots dos equips pressionaven a tres quarts de pista, intentant dificultar la sortida de pilota del rival i el partit transcorria sense alteracions, amb els dos conjunts buscant la porteria rival. Als 16 minuts, un error en un servei de banda defensiu l’ha aprofitat el Biel per robar la pilota i superar en l’u contra u al porter i fer pujar el 2 a 1 en el marcador. El partit estava molt igualat i només els petits detalls el decantaven a favor dels locals que han vist com, dos minuts després de posar-se per davant, perdien l’avantatge de nou degut a un penal en contra que novament el Sergi s’ha encarregat de transformar fent el 2 a 2. El partit ha entrat aleshores en un tram amb constants anades i vingudes i sense control. En un córner el Ripollet ha fet el tercer i tot i que han arribat ocasions per tots dos equips, el marcador no s’ha mogut més i s’ha arribat al descans amb un ajustat 3 a 2 i amb tot per decidir.

A la segona meitat el partit ha canviat per complet i la igualtat ha deixat pas al domini gairebé total del Ripollet, que de seguida ha començat a crear perill sobre la porteria rival. Als tres minuts de la represa, i després de dues bones aturades del porter visitant, el Mario ha aprofitat una passada al segon pal per fer el 4 a 2 i ampliar l’avantatge pels locals. El Montmeló ha disminuït una mica la pressió, baixant a defensar a mitja pista, i això ha donat més tranquil·litat al Ripollet que ha començat a combinar i a crear més perill. Alguna ocasió ha pogut crear el conjunt visitant al contraatac però no hi havia la sensació que pogués fer mal en igualtat. A cinc minuts pel final els visitants han tret el porter-jugador per intentar canviar el signe del partit, però la jugada no els ha sortit bé i els locals han fet dos gols més que han sentenciat el partit i han tancat el marcador deixant el 6 a 2 final.

Al final del matx el Juan Martín, entrenador local, i el Toni Corredera, entrenador visitant, han fet balanç del partit i del que queda de temporada.

DUES PARTS COMPLETAMENT DIFERENTS

El Juan Martín destaca el canvi de dinàmica després del descans: “A la primera meitat ens ha costat més tenir la pilota i ells ens superaven amb parets fàcils per banda. A la mitja part ho hem corregit, hem pogut tenir més domini del joc i hem patit menys”.

El Toni Corredera lamenta els errors individuals: “A la primera meitat hem jugat bé i ha estat bastant igualada però els errors individuals ens han perjudicat en excés i crec que no hem merescut marxar per sota en el marcador. A la segona meitat les sensacions no eren bones, hem sortit amb molta ansietat i ells han sortit més endollats i ens han superat per complet”.

Juan Martín, entrenador del FS Ripollet

DINÀMIQUES I OBJECTIUS OPOSATS

El Juan Martín ho té clar: “Nosaltres seguirem lluitant fins al final i no tenim un altre objectiu que atrapar el Sant Andreu, que fins al moment és l’equip a batre. Hem de seguir sumant setmana a setmana per no perdre pistonada. Des del primer dia l’objectiu és lluitar per l’ascens i volem arribar amb opcions al final de temporada”.

El Toni Corredera, per la seva part, confia en el seu equip: “Actualment estem lluitant per la permanència i no portem una bona dinàmica de resultats, però per minuts com els de la primera meitat crec i estic convençut que ens salvarem però per aconseguir-ho hem de treballar molt i no baixar els braços”.