El Pujolet de Manresa viu un gran partit de futbol sala
FS Notícies | 29/01/2022
L’FCF TV ha ofert en directe el partit entre el Covisa Manresa FS i el Sala 5 Martorell, de 2a Divisió B nacional de futbol sala, i que ha acabat amb victòria local per 5 a 3.

Futbol sala de nivell en directe. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa per viure en directe un enfrontament de futbol sala de nivell. I és que a partir de les 18.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Covisa Manresa FS i el Sala 5 Martorell, duel corresponent a la divuitena jornada del grup 3 de la 2a Divisió B nacional de futbol sala i que ha finalitzat amb triomf local per 5 a 3. Una victòria molt important pel conjunt de Pau Machado per recuperar bones sensacions davant el segon classificat de la lliga.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Santi Gea.

Covisa Manresa FS – Sala 5 Martorell | 2a Divisió B nacional – Jornada 18 (Grup 3)

Primera part molt entretinguda entre el Covisa Manresa FS i el Sala 5 Martorell, en què les individualitats del Sala 5 Martorell han imposat la llei. I això que, Carlos Lavado, el jugador destacat del partit, ha obert la llauna del marcador al minut 4 de partit. Malgrat aquesta diana, Fuad, en una acció individual, i Ramon, han remuntat l'electrònic, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el president Club Manresa FS, Pere Joan Pusó, i el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, han valorat la temporada i el primer temps dels equips.

Empat i remuntada a la segona part. Només començar la represa, Manu, amb una acció d'estratègia, ha empatat el matx. Aquest resultat l'ha desfet Fuad al minut 29 després d'un fort xut i el marcador s'ha mantingut fins al minut 35. I és que en només dos minuts, el conjunt dirigit per Pau Machado ha remuntat el partit fent embogit el Pavelló Municipal El Pujolet. Erik Castillo ha aprofitat un rebot per marcar el 3 a 3 i segons després, Lavado ha marcat el 4 a 3. Mermat amb les cinc faltes, el Sala 5 Martorell no ha pogut defensar bé i Manu ho ha aprofitat per marcar el definitiu 5 a 3. Els de Martorell ho han intentat amb porter-jugador els darrers 3 minuts, però el marcador ja no s'ha mogut més.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Carlos Lavado, s’ha mostrat content i orgullós de sumar tres punts contra un rival complicat.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent amb una doble ració de futbol sala des del Pavelló Municipal Joan Creus de Ripollet.