El projecte ‘Playmakers’ de la UEFA un èxit en la seva segona edició a Catalunya
Notícies Generals | 28/02/2024
Una escola a Barcelona i a una altra a Figueres participen en la iniciativa ‘Playmakers’ per impulsar el futbol i futbol sala entre nenes de 5 a 8 anys.
El projecte ‘Playmakers’ de la UEFA un èxit en la seva segona edició a Catalunya
Font: FCF

La Federació Catalana de Futbol celebra la 2a edició del projecte ‘Playmakers’, una iniciativa de la UEFA i Disney, juntament amb la RFEF, amb l'objectiu d'introduir en la pràctica del futbol i futbol sala nenes d'entre 5 i 8 anys d'edat a través de jocs i explicar històries divertides i motivadores, de forma segura, recorrent a la màgia del planeta Disney. L’activitat vincula el futbol amb les narratives dels contes Disney com a fil conductor i això facilita una major atenció de les participants.

En l’edició d’enguany, l’escola Pia de Sarrià de Barcelona i les Escolàpies de Figueres són els centres on s’ha posat en pràctica ‘Playmakers’. Aquest projecte, a nivell europeu, és la manera per preparar a les nenes en un entorn segur i saludable perquè practiquin futbol i futbol sala.

Fomentar la pràctica del futbol i futbol sala en les nenes

Jugar i tenir el primer contacte amb la pilota per descobrir les seves habilitats i divertir-se, aconseguint la formació de nenes amb vides saludables i que escullin el futbol o futbol sala com a activitat esportiva. La finalitat de la iniciativa és augmentar la participació femenina de la mà d'altres iniciatives que ja es troben implementades i en ple desenvolupament, com ara la campanya #Orgullosa de l'FCF.

La RFEF també participa en el Projecte 'Playmakers' amb altres 12 federacions territorials de l'estat. El Comitè Tècnic d’Entrenadors, també aporta el seu gra de sorra aportant a les monitores de l’FCF especialitzades, que han rebut formació en diverses sessions teòriques i pràctiques.

'Playmakers', a més a més, és també un complement a les activitats que es fan juntament amb les seleccions bases de futbol i futbol sala. En la primera edició la temporada passada a l’Escola Les Vinyes a Castellbisbal va participar Valeria Heredia que més tard va ser convocada en dues ocasions per la Selecció Catalana de Futbol Sala Sub10.

GALERIA D'IMATGES ESCOLAPIES FIGUERES

GALERIA D'IMATGES ESCOLA PIA SARRIÀ BARCELONAUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.