El procés de la planificació dels microcicles en un nou Monogràfic de l'Escola d'Entrenadors
L’Escola Catalana d’Entrenadors ha realitzat un Monogràfic sobre com analitzar i comprendre el procés de planificació teòric i pràctic d'un entrenament.
El procés de la planificació dels microcicles en un nou Monogràfic de l'Escola d'Entrenadors

Durant tot el 2021, l’Escola Catalana d’Entrenadors de l'FCF està realitzant un total de 17 Monogràfics sobre diferents temàtiques. El que s’ha dut a terme el dimecres 16 de juny al vespre, de manera telemàtica, ha donat a conèixer una sèrie d'eines per elaborar un model de joc propi a través de diferents exemples de procediments. També s'ha tractat la manera d'analitzar i comprendre el procés de planificació: des de la idea teòrica (estil) a la pràctica (formes didàctiques de l'entrenament). Finalment, s'ha mostrat com estructurar un microcicle setmanal d'entrenaments basats en les idees i els conceptes exposats al model de joc.

Els objectius d’aquest Monogràfic són:

   - Mostrar a l’alumne un exemple de creació d’un model de joc real:

  • Quins criteris cal seguir per elaborar-lo.
  • Com ordenar totes les idees.

   - Posar en pràctica la planificació d’un microcicle prototip d’entrenament (una setmana) partint dels conceptes que conformen el model de joc.

   - Entendre com estructurar la setmana d’entrenaments d'acord amb la càrrega física.

   - Saber les característiques de cada forma didàctica (exercici) i quins beneficis ens aporten cada una d’elles.

El ponent ha estat Gerard Roca, professor de l’FCF, entrenador Nacional i ponent al Màster d’Anàlisi i Scouting de la RFEF.

Per consultar tota la oferta formativa de l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.