El president de l’FCF inaugura la nova clínica de rehabilitació de Barcelona
Mutualitat FCF | 20/11/2023
El president de l’FCF, Joan Soteras, ha inaugurat el nou centre de rehabilitació de la Mutualitat a Barcelona, conjuntament amb el director general de la Mutualitad de Fubolistas Españoles, José Elias.
El president de l’FCF inaugura la nova clínica de rehabilitació de Barcelona

La Mutualitat de Futbolistes ha obert la nova clínica de rehabilitació a Barcelona amb la finalitat de donar als seus mutualistes els millors tractaments per la cura de les seves lesions. El president de la FCF, Joan Soteras, assegura que "centres com el que acabem d'inaugurar fan valdre la Mutualitat de Futbolistes, i demostren que amb la quota que paguen els nostres jugadors i jugadores, es posen tots els esforços perquè estiguin cuidats al màxim mèdicament".

Per la seva banda, el director general de la Mutualitat de Futbolistas Españoles, José Elias, opina que: "La Mutualidad de Futbolistas Españoles ha de seguir evolucionant i donar els milors serveis als seus mutualistes. Com a companyia, estem molt satisfets amb la inversió realitzada a Barcelona pels nostres mutualistes de Catalunya".

Un total de 400 metres quadrats, al centre de Barcelona, amb la millor maquinària de rehabilitació que existeix en l’actualitat. Aquest nou centre suposa un salt qualitatiu per  la Mutualitat de Catalunya: nova maquinària de força, cardiovascular, magnetoteràpia,  diatèrmia, ones de xoc, restricció de flux sanguini, electro-estimulació i ultrasons. Una millora notable respecte a les instal·lacions que fins ara han donat el seu servei a la delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes, del carrer Sant Pere 19.

Concretament, es passa d’uns 60 m2 a 400 m2, amb una superfície molt més diàfana per poder realitzar més i millors tractaments de rehabilitació, amb un considerable augment de lliteres que permetran als nostres fisioterapeutes poder dur  a terme múltiples tractaments al mateix temps. La nova clínica disposa de vestidors i dutxes tant pels nois i noies. 

L’increment de lesions, proporcional a l’augment de llicències a Catalunya, 210.000 en l'actualitat, han motivat la Mutualitat de Futbolistes a apostar per aquesta nova clínica de rehabilitació situada al centre de la capital catalana, concretament al carrer Nàpols 105-107, a l’Eixample barcelonès.

A l'acte també han estat presents per part de l'FCF, el seu director general, José Miguel Calle, el secretari general, Oriol Camacho, els vicepresidents de la Federació Catalana, Jordi BonetMiquel Sellarès, i el directiu i delegat del Vallès Occidental Sabadell, Albert Montull. Per part de la Mutualitat de Futbolistas Españoles, el subdirector, Emilio Escotet, José Andrés, director de prestacions, i l'arquitecte de la Mutualitat de Futbolistes, Felipe Juan García.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.