El president de l’FCF entrega el trofeu de campiones de lliga al FC Barcelona
Futbol Femení | 19/05/2021
Joan Soteras ha lliurat el trofeu a l’equip blaugrana, juntament amb Rafael del Amo i Joan Laporta, abans del partit de lliga davant l’Athletic Club (8-0).

A l’Estadi Johan Cruyff, aquest vespre, s’ha disputat el partit de lliga de la jornada 28 de la Primera Iberdrola entre el FC Barcelona i l’Athletic Club. Abans d’iniciar-se el duel, la defensa Marta Torrejón ha rebut un reconeixement per haver arribat als 300 partits oficials amb el FC Barcelona. I, posteriorment, el president de l’FCF i vicepresident de la RFEF, Joan Soteras, acompanyat del vicepresident de la RFEF i president del Comitè Nacional de Futbol Femení de la RFEF i president de la Federació Navarra de Futbol, Rafael del Amo, i del president del FC Barcelona, Joan Laporta, han lliurat el trofeu de la lliga 2020-2021 a les jugadores de Lluís Cortés i que les acredita com a campiones, revalidant el títol aconseguit la temporada passada.

Les blaugrana no han tingut pietat de l'Athletic Club i als tres minuts ja guanyava amb un gol de Jennifer Hermoso. Al 13', Lieke Martens ha aconseguit el segon des del vèrtex de l'àrea amb un xut ras creuat i el tercer l'ha marcat al minut 25 superant la portera basca per dalt. Hermoso ha repetit al minut 35 rematant de cap, eliminant qualsevol possibilitat de remuntada per part de les visitants. Bruna Vilamala ha sentenciat amb el 5-0 just abans d'enfilar vestidors.

Ja a la segona part, Hermoso ha arrodonit la seva nit amb un hat-trick, meravellant amb un xut alt des de fora l'àrea. Vilamala ha sorprés a la defensa al 64' i ha definit a la perfecció per fer el seu segon gol. A cinc minuts per al final, Crnogorcevic ha tancat el marcador amb el 8-0 definitiu rematant una centrada lateral.

Després de la 27a victòria en 27 partits disputats, la celebració blaugrana ha continuat a la gespa amb l'aparició de la primera UEFA Women's Champions League, títol aconseguit diumenge passat a Göteborg davant el Chelsea FC (0-4).

Al duel també ha estat present el directiu responsable del futbol femení a l'FCF, Albert Montull; i el seleccionador català absolut, Xavi Llorens; entre d'altres.