El president de l'FCF assisteix al Torneig Històrics 2019
F. Amateur | 31/07/2019
La tercera jornada del Torneig Històrics, el qual es disputa al Municipal del Guinardó, ha tingut un convidat de luxe, el president de l'FCF, Joan Soteras.

Terrassa FC 0 – 0 UE Sants
Partit d’alt voltatge en el primer duel de la tercera jornada de l’Històrics, entre el Terrassa i el Sants, que han lluitat cada pilota amb la màxima intensitat. Els de Xavi Molist han començat més forts i amb bones ocasions, especialment gràcies a les internades de Kilian Villaverde.

El Sants s’ha assentat i ha començat a avançar línies. De fet, els verd-i-blancs han gaudit de la millor ocasió del partit en un acció on les seves tres referències ofensives han estat a punt de marcar, però entre Josele, Navarro i Guillermo no han pogut superar el porter Zapico. La darrera acció de perill ha estat per Kevin, que ha xutat des de la
frontal de l’àrea, però Antonell ha refusat bé a córner. Tot i ser un partit sense gols, s’ha vist un bon espectacle al Guinardó entre dos equips que es trobaran aquest any a Tercera Divisió.

Festival golejador del Terrassa i de Sergi Arranz en el segon duel de la tarda. El conjunt de Xavi Molist ha passat per sobre d’un Horta que no ha tingut opcions. Es tractava d’un partit on es podien veure fins a quatre ex jugadors de l’Horta a les files del Terrassa, entre ells el golejador Sergi Arranz, que no ha perdonat en el primer gol després d’una genial assistència de Coro al cor de l’àrea.

Domi, també ex d'Horta, ha sentenciat el duel quatre minuts més tard amb un gol espectacular. I és que l'egarenc s’ha desfet de dos rivals i ha xutat creuat, imparable per a Rubén Sánchez. El tercer i quart gol han estat obra, de nou, de Sergi Arranz, que ha arrodonit una tarda màgica amb un hat-trick en només 45 minuts.

El Sants necessitava una proesa per passar a semifinals després de la golejada del Terrassa, ja que havia d’igualar, com a mínim, el 0-4 per passar. I, a més, l’Horta volia capgirar l’imatge mostrada i recuperar sensacions en aquest derbi barceloní. El partit s’ha jugat amb intensitat i ha estat força igualat, amb un Sants gaudint de millors ocasions en el tram final, especialment en dos xut de Raúl Martín i Sergio Rodríguez. De fet, en l'última acció del matx, Sumarroca ha marcat pels de Tito Lossio, però en posició de fora de joc.

Amb 4 punts, el Terrassa és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics, conjuntament amb el Badalona i el Vilafranca. Els de Xavi Molist esperen rival del grup de demà, entre el FC Martinenc, el CE L’Hospitalet i l'EC Granollers.

FOTO: Alex Gallardo / Torneig HistòricsEls duels han estat presenciats pel president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; pel directiu Rossend Abella; i pel subdelegat al Barcelonès Miquel Carrillo.