El premi Joc Net de la campanya Tots Som Un Equip
Notícies Generals | 19/04/2022
Aquest guardó s’atorgarà a tots els equips de futbol 11 amateurs masculins i femenins que hagin rebut menys sancions a final de temporada.
El premi Joc Net de la campanya Tots Som Un Equip

El premi JOC NET, que té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta, s’atorgarà al final de temporada als dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculí i femení que hagin rebut menys sancions disciplinàries. El guardó està dotat amb 800 euros per al primer classificat, i 400 euros per al segon classificat.

La classificació s’establirà ordenant els equips de menor a major puntuació respecte a les sancions rebudes, en aplicació dels següents barems:

TIPUS DE SANCIÓ PUNTUACIÓ
Per cada amonestació (targeta groga) 1 punt
Per cada doble amonestació 3 punts
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un 1 punt addicional
Per cada sanció lleu d’equip 10 punts

S’ha establert, així mateix, que la sanció a un equip per infracció greu o molt greu comportarà la seva desqualificació automàtica de la classificació de JOC NET i, per tant, ja no li serà possible optar al premi.

Cal tenir en compte, a més, que es considerarà classificació definitiva l’existent a data de 16 de juny de 2022, per la qual cosa no es tindran en compte els partits de qualsevol tipus que es puguin disputar després d’aquella data, o bé resolucions d’òrgans disciplinaris també posteriors al 16 de juny. Conseqüentment, un cop establerta la classificació com a definitiva no s’admetrà cap reclamació respecte a aquesta.

Si es produeix un empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc de la classificació el premi s’atorgarà a tots els equips empatats. En les competicions que es disputen en dues fases, el premi s’atorgarà de conformitat amb la classificació obtinguda a la finalització de la primera fase de competició.

Finalment, la classificació setmanal de JOC NET es farà pública a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol tot visualitzant el grup de competició, des de la pestanya “Joc Net”, i s’actualitzarà cada dijous.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.