El Prat ascendeix a Segona Divisió ‘B’ dues temporades després
F. Amateur | 30/06/2019
El conjunt del Baix Llobregat empata 1 a 1 contra el Portugalete fent bo el 2 a 1 de l’anada i certifica l’ascens a la categoria de bronze del futbol estatal.

AE Prat

L’AE Prat és nou equip de Segona Divisió ‘B’. El conjunt que dirigeix Pedro Dólera ha empatat 1 a 1 al camp del Portugalete fent valer el 2 a 1 del xoc d’anada i assoleix el desitjat ascens de categoria. El conjunt basc s’ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Galder Dwomoh quan s’havien jugat 16 minuts. A partir d’aquest moment, els del Baix Llobregat han posat una marxa més i al minut 46 Ángel Gandara, en pròpia porteria, ha marcat el definitiu 1 a 1.

El camí del Prat fins a l’ascens a Segona Divisió ‘B’ ha estat llarg i dur. Després d’acabar en quarta posició en la fase regular, va eliminar el Ceuta a la primera ronda per un resultat global de 3 a 2, mentre que en la segona ronda va superar el Tamaraceite per un resultat global d’1 a 0.

Al partit hi ha assistit el vicepresident de l’FCF, Joan Josep Isern; la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; el president de l’AE Prat, Luís Quiñonero; l’alcalde del Prat, Luis Mijoler; i el regidor de l’Ajuntament del Prat, Pedro Pérez.