El País Basc no posa les coses fàcils a Madrid
FS Notícies | 27/01/2019
La Comunitat de Madrid capgira el marcador inicial i guanya el darrer partit contra el País Basc, en un partit molt intens, on, finalment, ambdues seleccions autonòmiques no han aconseguit la classificació per la fase final del campionat.

COMUNITAT DE MADRID SUB 16
4 - 1
PAÍS BASC SUB 16
Hugo Amarilla, Iván Concejal, Pablo Moreno, Pablo Matilla, Juan Manuel Sánchez, Sergio Vizuete, Carlos González, Daniel Sáez, David Sierra, Emanuel Ramírez, Álvaro Muinelo i Víctor Montoya.
Edorta Humaran Arce, Luis M Alcántara Céspedes, Gonzalo Barrasa Almeida, Eleder Legorburu Domingo, LuisTorrubia Macuso, Asier Ubierna Andres, Jefferson F Santana de Sousa, Miguel Borja Dual, Javier Pérez Bóveda, Eneko Iglesias León, Asier Zorrozua González i Unai Abad Tazueco.
1 – 1 Daniel Sáez (22’); 2 – 1 Emanuel Ramírez (27’); 3 – 1 Víctor Montoya (30’) y 4 – 1 Álvaro Muinelo (38’)

0 – 1 Asier Ubierna (5’)
David Brull Marsal, Fernando López Prat i Jefferson Carpio Bravo

Tercera i darrera jornada de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 16 de futbol sala. La Comunitat de Madrid, amb 3 punts, i el País Basc, sense puntuar, s’enfronten en el darrer partit d’aquesta prèvia, on els madrilenys intentaran aprofitar les seves darreres opcions de classificació.

La Comunitat de Madrid és una de les tres seleccions autonòmiques amb opcions i per aquest motiu, des dels primers minuts de joc, ha començat amb una pressió alta, intentant asfixiar al País Basc, que, inicialment ja s’ha hagut de tancar al darrera.

Diverses ocasions s’han anat succeint per part dels madrilenys, al mateix temps que els vascos s’han centrat en defensar i en aconseguir robar una pilota per sortir a la contra.

Quan semblava que Madrid era el clar dominador, el País Basc, ha aprofitat una pilota que ha quedat penjada i sola després d’una pasada d’un defensa, per obrir el marcador, gràcies a l’Asier Ubierna.

Aquest gol ha estat un cop dur pels madrilenys que ho han continuat intentant, però sense aconseguir trobar-se còmodes sobre la pista, ja que no ha estat fàcil la tasca d’obrir la defensa rival.

Tot i així, els madrilenys no han abaixat els braços i han continuat creant ocasions, però el gol se’ls hi ha resistit, arribant a la mitja part amb l’1 a 0.

A la represa, ha sortit la Comunitat de Madrid molt concentrada i atacant sense cesar. I, la insistència té recompensa, i per aquest motiu, els madrilenys han aconseguit l’empat als 3 minuts de joc, obra de Daniel Sáez, amb un xut ajustat.

Aquest resultat encamina el partit pels madrilenys que, una vegada oberta la llauna, s’han vist amb confiança per canviar la situació del partit, al mateix temps que els bascos s’han descol·locat i han començat a tenir errades defensives.

Després d’una gran jugada dels madrilenys, Emanuel Ramírez ha capgirat el marcador, aconseguint el segon gol per la seva selecció.

A falta de 10 minuts, Víctor Montoya, després de tres intents, el porter vasc se li ha escapat la pilota de les mans que ha marxat cap al fons de la xarxa, per fer pujar el tercer gol pels madrilenys.

A falta de sis minuts pel final del partit, el País Basc ha optat per la figura del porter-jugador, fet que denota la lluita constant dels bascos per aconseguir puntuar en aquesta fase prèvia.

El 4 a 1 al marcador, obra del madrileny Álvaro Munielo, ha sentenciat aquest partit, que ha donat els tres punts a la seva selecció. Amb aquest marcador, ambdues seleccions queden desclassificades del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 16 de futbol sala.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els enfrontaments, està disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada de la pàgina web, o bé, fent clic aquí.