El nou projecte de l’Àrea Esportiva de futbol sala s’estrena amb l’Aula Esport CFS de Reus
FS Notícies | 01/12/2020
L’Aula Esport CFS de Reus ha estat el protagonista de la 1a Jornada de Tecnificació que realitza la Lliga Catalana de Futbol Sala aquesta temporada amb els clubs federats d’arreu Catalunya adoptant un nou format, amb dues sessions online i una altra de presencial.
El nou projecte de l’Àrea Esportiva de futbol sala s’estrena amb l’Aula Esport CFS de Reus

Arrenca el nou projecte. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala ha iniciat aquest novembre el nou projecte de Jornades de Tecnificació de futbol sala, amb el principal objectiu de proporcionar eines als entrenadors de futbol sala per a ajudar-los a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.Per aquest motiu, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tanca una etapa amb més de seixanta tecnificacions en les darreres quatre temporades, i adopta un format diferent: dues sessions telemàtiques en el qual és proporciona les eines i la formació i, l’última, una sessió presencial en què els seleccionadors catalans de futbol sala es desplacen a l’entrenament del club corresponent per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats en aquella sessió plantejada per l’entrenador de l’equip.

NOU PROJECTE DE JORNADES DE TECNIFICACIÓ
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació territorial
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors del club escollit
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l'entrenament

El primer club a rebre la formació ha estat l’Aula Esport CFS de Reus i la primera delegació territorial de l’LCFS en estrenar-se: Tarragona i Terres de l’Ebre. D’aquesta manera, i seguint les pautes del nou projecte, els primers a acollir la formació i les eines per a poder planificar una temporada, van ser els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb una reunió telemàtica celebrada el dilluns, 16 de novembre de 2020. En aquesta sessió, hi van participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes, Jordi Gay; així com els seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Pere Molina.Dos dies més tard, el dimecres, 18 de novembre de 2020, els entrenadors de l’Aula Esport CFS de Reus van ser els protagonistes amb la segona sessió telemàtica, amb la presència de Jordi Gay i de Gerard Pusó. En ambdues reunions, els seleccionadors catalans van explicar les eines que ajudaran als cossos tècnics a planificar una temporada segons el nivell dels jugadors i la categoria de l’equip.Finalment, la Jornada de Tecnificació va posar punt final el dilluns, 30 de novembre de 2020, amb l’assistència de l’expedició de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala al Pavelló Olímpic de Reus per assistir a l’entrenament dels equips Aleví i Infantil de l’Aula Esport CFS Reus. En aquesta sessió, Jordi Gay, Jordi Barrero, Pere Molina i Gerard Pusó han pogut intercanviar i corregir detalls sobre els entrenaments plantejats pels tècnics reusencs, així com preguntar i posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el plantejament dels exercicis.Durant el mes de desembre, la delegació territorial de Lleida rebrà la formació i les eines de la segona Jornada de Tecnificació de la temporada 2020-2021 per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.