El Marfil Santa Coloma, nou campió de la Copa Catalunya
FS Notícies | 02/09/2012
Per primera vegada en la seva història, el Marfil Santa Coloma ha aconseguit guanyar la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala.

Moment històric pel Marfil Santa Coloma, després de proclamar-se campió de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala.

L'equip colomenc ha plantat cara al vigent campió, el FC Barcelona i, a falta de dos segons pel final, ha marcat el gol que els ha donat la victòria.

FINAL

FCBARCELONA 2 - 3 MARFIL SANTA COLOMA

FC BARCELONA: Christian Domínguez, Jesús de Nazaret Aicardo, Jordi Torras, Ari Santos, Fernandao, Lin, Sergio Lozano, Igor Rapahel Lima, Saad Asis, Eric Martel, Wilde Gomes i Paco Sedano.

MARFIL SANTA COLOMA: Isaac Fernández, Alejandro Del Barco, Rubén González, Adolfo Fernández, Daniel Salgado, Albert Segura, David Busquets, Lluc Parera, Sergio Sierra "Sepe", Rafa López, Jonathan Nascimiento "Jhow" i Roberto Fernández "Chico".

GOLS: 0 - 1 Dani Salgado (min. 10), 1 - 1 Fernandao (min. 14), 2 - 1 Lin (min. 31),  2 - 2 Adolfo Fernández (min. 39), 2 - 3 Adolfo Fernández (min. 39)

ÀRBITRES: Sr. Ivan Bel Pascual, Sr. Miguel Moreno Millán, Sr. Samuel Serrano Mata i Sra. Irene Martínez Fernández.
CRÒNICA: La final de la Copa Catalunya Sènior de futbol sala ha estat un autèntic espectacle, ple d'emocions, amb un pavelló ple de gom a gom, que ha pogut gaudir del millor futbol sala de màxim nivell.

Marfil Santa Coloma i FC Barcelona es tornaven a veure les cares en una final de la Copa Catalunya. Dos anys després, els dos conjunts tenien 40 minuts per davant per decidir qui s'emportava la Copa.

El partit ha començat amb una alta intensitat i un Marfil molt incisiu buscant la porteria rival, que ens els primer minuts ha arribat a tenir fins a quatre ocasions clares de gol, sense que el Barça s'hagi apropat a la porteria contraria.

Poc a poc els blaugranes han anat imposant el seu ritme de pressió i control total de la pilota. Tot i així, un Marfil molt vertical feia molt mal quan aconseguia sortir de la pressió.
Les ocasions s'anaven succeint durant el transcurs de la primera part, la qual ha finalitzat amb un empat a 1. De no ser per la gran actuació d'ambdós porters, el marcador hagués estat molt més ampli.

El segon temps s'ha iniciat amb la intenció dels dos equips d'imposar el seu ritme de joc. Les ocasions de gol per part dels dos equips s'han anat succeint sota una intensitat que, en algunes ocasions, ha fregat el límit.

A falta de nou minuts pel final, una jugada de banda per part de l'equip dirigit per Marc Carmona, ha agafat despistada a la defensa colomenca, per fer pujar el 2 a 1 al marcador. Després de que el FC Barcelona s'hagi avançat, el Marfil ha dominat la possessió de la pilota, mentre que el Barça dominava el partit. Els blaugrana semblaven molt còmodes defensant i esperant una contra per augmentar la seva avantatge.

A falta de dos minuts pel final, el Marfil Santa Coloma s'ho ha jugat tot col?locant la figura del porter-jugador. Ha estat llavors quan una bona triangulació ha deixat a Adolfo sol davant el porter i no ha perdonat. Un gol amb una excel?lent definició que ha suposat l'empat. El Marfil ha continuat arriscant amb el porter-jugador aprofitant l'escalfor del seu públic i l'estat d'eufòria després de l'empat.

A 40 segons pel final, i possessió per l'equip blaugrana, aquest també lluita pel partit i opta per apostar pel porter-jugador.

Un pèrdua de pilota a falta de dos segons, l'ha aprofitat el colomenc Adolfo per arrodonir una magnífica actuació i proclamar, a falta de dos segons, el Marfil Santa Coloma com a campió de Catalunya, per primera vegada en la història del club.

3r i 4t LLOC

Diumenge 2 de setembre de 2012

L'HOSPITALET BELLSPORT  3 - 2 SALA 5 MARTORELL

L'HOSPITALET BELLSPORT: Julio Gracia, Javier García, Guille Aubach, Mariano García, Juan Carlos López, Àlex Verdejo, Pau López, Miguel Fontechca, Àlex Jiménez, David Macián, Carles Pedrero i Dani Nerín.

SALA 5 MARTORELL: Alejandro Madrid, Cristian Ariza, Javier Gómez, Fouad El Amrani, Marc Godall, Pau Albacete, Lahbib Elkhoulati, Admalic Akarkach, Àlex Borrego, Artur Reynes, Pol Gomar, Said Nour i Sergio Blanco.

GOLS: 1 - 0 David Macián (min. 11), 2 - 0 Javier García (min. 15), 2 - 1 Cristian Ariza (min. 19), 2 - 2 Said Nour (min. 23), 3 - 2 Guille Aubach (min. 32)

ÀRBITRES: Sr. Marcelino Blázquez Sierra, Sr. Francesc Garcia-Donas Salvador, Sr. Alberto Centeno Bono i Sr. Roberto Cano Benito.
CRÒNICA: En els compassos inicials del partit, L'Hospitalet ha pressionat la circulació de la pilota del Martorell, fet que ha provocat que hagi hagut de treballar a fons per superar la primera línia defensiva.

El Sala 5 intentava aprofitar els espais que deixava el Bellsport a l'esquena de la seva defensa, ja que pressionava molt amunt.

A mesura que anava transcorrent la primera part, els homes dirigits per Pedro Estrella començaven a jugar de tu a tu a un Hospitalet superior, fins aquell moment, en la faceta ofensiva. El primer temps ha finalitzat amb un 2 a 1 a favor del Bellsport.
Als tres minuts de la represa amb L'Hospitalet intentant fent-se amb el control de la pilota, una errada defensiva d'aquests, ha suposat l'empat al marcador.

Una bona triangulació de L'Hospitalet Bellsport en el minut 32 ha decantant la balança cap a aquests. Tot i això, el Martorell ha tingut la seva oportunitat d'empatar el partit amb un tir lliure directe de deu metres, que ha acabat sortint fora, fregant el pal.

D'aquesta manera L'Hospitalet s'ha imposat amb el resultat de 3 a 2 i ha aconseguit la tercera plaça de la Copa Catalunya.