El Marfil Santa Coloma continua a 1a Divisió
FS Notícies | 11/06/2012
El Marfil Santa Coloma aconsegueix la seva permànencia a 1a Divisió al guanyar al Gran Canaria (6-2).La Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF felicita al club català.

El futbol sala català està d'enhorabona després de conèixer que el Marfil Santa Coloma continuarà sent un equip de 1a Divisió, després de guanyar al Gáldar Gran Canaria per 6 gols a 2.

Al minut 9 de la primera part Adolfo va ser l'encarregat d'obrir el marcador. Pocs minuts després Jhow va marcar el segon gol. Però els canaris no van tardar en reaccionar i van acabar empatant el partit.

Del Barco, Rubén i Adolfo, van marcar quatre gols en sis minuts que van donar la victòria al seu equip. Malgrat el resultat final tan ampli, el partit va ser molt equilibrat, però suficient per donar la permanència al Marfil Santa Coloma.

Fotografia: Marfil Santa Coloma