Sub 12F- El marcador desllueix el bon joc de Catalunya
Notícies Generals | 22/04/2016
La sub 12 femenina ha perdut 0-1 davant Madrid en un partit molt igualat i amb poques accions de perill. El gol ha arribat d’una falta directa a dos minuts per al final.

CATALUNYA, 0: Marina Mas, Martina Fernández, Lucía Carmona, Esther Laborde, Nerea Romero, Laura Lobo, Laura Mas Berenguer, Júlia Bartel. També han jugat: Aura Cerrato, Ana Sánchez, Laura Mas Serra, Ainhoa López, Meritxell Martín, Carola Fontán.

MADRID, 1: Belén de Gracia, Alícia de la Cuerda, Laura Tanarro, Alzira Valero, Clara Coruña, Paula Moreno, Inés de Lope, Iria Olvido Moyá. També han jugat: Elena González, Lorena Castillo, Laura Fernández, Clara Gómez, Claudia Real, Claudia de la Fuente.

Gol: Iria Olvido Moyá (0-1, min. 28).

El millor partit de la Selecció Catalana sub 12 femenina s’ha vist aquesta tarda contra Madrid. Les jugadores han sortit amb molta més empenta i força, convençudes d’endur-se els tres punts. El duel ha estat molt igualat, tal com s’esperava de dues seleccions molt potents. El joc d’ambdós conjunts s’ha disputat, sobretot, per les bandes, des d’on s’han vist vàries jugades amb bones combinacions.

Madrid ha aconseguit tancar una mica Catalunya durant els primers minuts de la primera part, però a poc a poc, la sub 12 femenina ha anat agafant confiança i ha augmentat la intensitat. Tanmateix, l’ocasió més clara ha arribat en un mà a mà que ha tingut la portera Marina Mas amb una de les davanteres madrilenyes i que la catalana ha sabut resoldre amb molt d’encert.

Veient la igualtat en el joc, la Selecció ha donat un pas més en el segon temps i ha estat Catalunya qui ha posat en dificultats a les rivals. La sub 12 ha trobat espais a les bandes per arribar a l’àrea rival i la defensa ha impedit qualsevol aproximació a la porteria ara defensada per Aura Cerrato. Quan millor estava jugant Catalunya ha arribat el gol en una falta executada per Iria Moyá des de gairebé el mig del camp i que ha entrat per l’escaire. Catalunya ha rebut el gol en el pitjor moment, ja que només quedaven dos minuts de partit i, a més, les catalanes estaven fent un molt bon joc.

Demà dissabte, Catalunya haurà de guanyat Galícia per tenir opcions de classificar-se per als quarts de final i, a més, també dependrà dels gols que marquin les gallegues a Ceuta.