El Juvenil del Barça de futbol sala cau eliminat de la Copa d’Espanya
FS Notícies | 01/04/2022
El conjunt blaugrana ha caigut eliminat a la tanda de penals de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala després de l’empat a 4 durant el temps reglamentari contra Aljucer ElPozo Múrcia.
SomosFutbol

Final cruel pel Barça. El Juvenil del Barça de futbol sala ha caigut eliminat de la Copa d’Espanya de futbol sala després de perdre a la tanda de penals davant Aljucer El Pozo Múrcia. El conjunt blaugrana tenia el partit controlat quan guanyava 4 a 1, però els de Múrcia han estat capaços d’empatar el matx i enviar-lo a la tanda de penals en què els blaugrana no han estat afortunats. D’aquesta manera, el Barça cau eliminat als quarts de final de la Copa d’Espanya Juvenil de futbol sala.

SomosFutbolEl Barça ha disputat un gran partit fins ben entrada la segona part, sent molt efectiu en atac i creant perill en cada transició ofensiva. Jorge Carrasco, amb el cap, ha obert la llauna del marcador i, tot i que els de Múrcia han empatat, Adrián Tapias ha marcat el segon abans del descans. A la represa, Tapias ha marcat el 3 a 1 i Carrasco, de tacó, ha col·locat el 4 a 1 al lluminós que semblava deixar sentenciat el partit. Però no, ElPozo Múrcia ha aconseguit empatar el matx a 4 i enviar l’eliminatòria a la tanda de penals. Allà, el Barça no ha estat encertat i ha caigut eliminat.

SomosFutbolEl primer equip el Barça disputarà les semifinals de la Copa d’Espanya demà dissabte, a partir de les 17.00 hores, contra el Movistar Inter FS.