El Juvenil ‘A’ del Barça, subcampió de la Copa de Campions
F. Base | 27/06/2021
Marbella ha acollit la final de la Copa de Campions de la Divisió d’Honor Juvenil entre el FC Barcelona i el Deportivo de la Coruña, amb derrota per als catalans per 3 gols a 1.

Les instal·lacions del Marbella Football Center han estat la seu de la final de la Copa de Campions entre el RC Deportivo de la Coruña i el FC Barcelona, de la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugrana han iniciat el duel amb molta intensitat, gaudint de la possessió de la pilota i d’ocasions clares, però els ha faltat encert davant la porteria gallega. I això ho han pagat car. El Deportivo sí ha sabut aprofitat totes les oportunitats que ha generat i al minut 22, en un contraatac de Mario Nájera, ha obert el marcador.

El Juvenil ‘A’ del Barça ha reaccionat mitjançant Ilias Akhomach al minut 25, però l’empat a 1 ha estat un miratge. Quatre minuts més tard, Noel López ha posat per davant als blanc-i-blaus desprès de rebre una pilota des de camp propi i marcar tot sol davant el porter blaugrana. Tot i el cop moral, el Barça no ha baixat els braços en cap moment i ha continuat creant ocasions clares de gol i dominant el partit, però el seu marcador ja no s’ha tornat a moure.

En canvi, a la segona part, i en un nou contra cop iniciat en un refús des de l’àrea del Deportivo, Noel López ha estat el més ràpid per plantar-se davant la porteria catalana i establir el definitiu 3-1. Amb aquesta victòria, els gallecs sumen la seva segona Copa de Campions de la història, mentre que el Barça tanca una gran temporada com a subcampions d’aquesta competició i com a campions de la Lliga 2020-2021.

El català Albert Luque, adjunt a la presidència de la RFEF en temes esportius, ha estat l’encarregat d’entregar el trofeu als campions. I en representació de l'FCF ha assistit el directiu responsable de relacions institucionals, Rossend Abella.