El Granollers dóna la sorpresa i jugarà la semifinal del Torneig d’Històrics
Notícies Generals | 05/08/2015
Al Municipal del Guinardó s’ha disputat un nou triangular, del Grup 2, on el Granollers ha aconseguit passar a la semifinal.

La victòria contra pronòstic de l’EC Granollers davant del CF Badalona (0-1) li ha donat al conjunt vallesà l’accés per disputar les semifinals de dissabte contra el CE Júpiter. El gol ha arribat quan només s’havien disputat sis minuts de joc. El lateral dret David Duran ha efectuat un xut molt potent que ha entrat per l’escaire i, d’aquesta manera, ha establert el resultat definitiu del partit.

Els homes d’Albert Garcia havien sumat prèviament un empat contra el CE Europa (0-0), i amb 4 punts han superat els seus dos rivals. L’equip del Vallès ha donat la sorpresa, ja que, a priori, el Badalona, de Segona B, i l’Europa, de Tercera, partien com a favorits.

En el darrer partit, Europa i Badalona han sumat un empat intranscendent (1-1). En el minut 2 ha arribat el gol del Badalona gràcies a un gran xut de Joan Grasa. A cinc minuts per al descans, Alberto González ha rematat de cap en un córner i ha tornat a ficar al conjunt gracienc dins del partit.

Per tant, l’EC Granollers jugarà dissabte una de les semifinals contra el CE Júpiter, dos equips que enguany han pujat de Primera Catalana a Tercera Divisió.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha presenciat els partits acompanyat del directiu Raül Sus i dels subdelegats de Barcelona, Miquel Carrillo i Rafael Joaquín.

Avui nova jornada amb el Grup 3 format per la UE Sants, la UE Rubí i la UE Sant Andreu.

En la imatge es pot veure, d'esquerre a dreta, el directiu del FC Martinenc, Joan Moya; el subdelegat de la FCF al barcelonès, Miquel Carrillo; la directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el tècnic de la Selecció Catalana Amateur, Toni Almendros.