El gol es resisteix en una segona meitat de nota
Notícies Generals | 01/03/2024
Catalunya sub 15 enceta la Fase d'Or del Campionat d'Espanya amb un empat sense gols davant les Illes Canàries.

ILLES CANÀRIES
0 - 0
Adriana, Carolina, Carlota, Marta, Esther, Sarita, Clara, Carolina, Adriana García, Emma i Valeria.
Clara, Adriana, Júlia, Arlet, Maria, Laia, Chaimae, Georgina, jana, Naia i Ivet. També han jugat Júlia Calvo, Bruna, Laura, Ona i Carlota.
Carolina Fandiño

Espectadors: Estadi El Pitín, 200 persones

Més de 10 ocasions sense premi. La Selecció Catalana sub 15 suma un punt en la primera jornada de la Fase d'Or del Campionat d'Espanya després d'empata a 0 contra les Illes Canàries. El combinat de Jaume Comellas les ha tingut de tots els colors en una segona meitat dominada d'inici a fi.

Els primers minuts de l'enfrontament han estat de tanteig per part de les dues seleccions autonòmiques amb arribades tímides. Les Illes Canàries ho intentava amb xuts des de la frontal que generaven poc perill a la porteria de Clara Raspall. L'ocasió més clara més clara de Catalunya ha arribat al 28 en una combinación entre Maria i Ivet que la jugadora blaugrana definia a la dreta de la porteria d'Adriana Suárez. Abans d’enfilar camí de vestidors una jugada de pissarra en un servei de córner ha estat a punt de suposa rel 0 a 1 català però el xut final de Chaimae ha marxat desviat.

Als primers minuts de la represa, Laia Cabetas ha fregat el gol després de culminar un bona conducció per la banda dreta de Maria Rius, molt activa en tot el partit. De nou Maria ha iniciat una jugada i ha filtrat un caramel per Ivet Franch que la davantera no ha pogut aprofitar. La Selecció de Jaume Comellas s’ha bolcat a l’àrea rival però sense encert en els últims metres per decantar la balança. Al minut 77, una més d’Ivet Franch. La jugadora catalana ha superat la portera rival amb la punteta de la bota però una defensora canària s’ha creuat en la trajectòria fins a la porteria. Una segona meitat notable amb la sort d'esquenes.

El vicepresident de l'FCF, Jordi Bonet, ha estat al costa de l'expedició concentrada aquests dies a San Pedro del Pinatar, Múrcia.