El gol arriba al final i fa justícia amb Catalunya
Seleccions | 17/12/2019
La Selecció Catalana sub 14 masculina ha aconseguit una victòria justa davant la UE Cornellà a tres minuts del final. Properament li espera Mallorca, on es disputarà la primera fase del Campionat d’Espanya, entre el 27 i 28 de desembre.
1 - 0
CORNELLÀ, U.D. SAD
Pol Trigueros, Marc Aznar, Izan Herranz, Víctor López, Alex Partera, Salim Dansokho, Abouli Jawo, Aaron Velilles, Ousmane Doumbia, Marc Pérez, Eric Cava. També han jugat: Manuel Vila, Joel Gascó, Víctor Pitarque, Rachid Saiah, Joel Escaler i Pol Lecha.
CORNELLÀ, U.D.
Kerman Moreno, Héctor Rangel, Aimar Ruíz, Alejandro Archs, Diego Linares, Biel del Valle, Lluch Serdà, Dylan Andrés, Jesús G. Zerrín, Jonathan Pérez i Iker Gutiérrez. També han jugat: Bruno Martínez, Victor Lendinez, Sergi Portales, Arnau Monleon, Joan Pilar, Manel Torres, Ryan Zinedi, Nicolas Betancourt, Biel Reinaldo i Ian Sola
Izan Herranz (1-0, 32’).

Eric Nieto Fernández (àrbitre principal), Gerard Ortega Manchón i Arnau Planet Latorre (àrbitres assistents).

La Selecció sub 14 masculina ha guanyat per 1 a 0 a la UE Cornellà en el partit amistós de preparació per a la primera fase del Campionat d'Espanya. L'encontre s'ha disputat al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell.

Primera part sense gols entre Catalunya sub 16 i la UE Cornellà. Els del Baix Llobregat han tingut la millor ocasió només iniciar el partit. Ha estat per mediació de Biel del Valle, però el seu remat a porteria ha estat molt ben refusat per Pol Trigueros. Li ha costat al combinat català agafar-li el to al mig del camp. El seleccionador Alexis Pintó ha hagut de corregir línies. A poc a poc, han començat les incursions sempre perilloses per la banda d'Abouli Jawo. Aaron Velilles ha rematat per sobre del travesser en una bona ocasió, Ousmane Doumbia també ha pogut obrir el marcador del partit, però tot això ha quedat per decidir a la segona part.

A la represa, les ocasions han estat moltes per Catalunya. Ousmand, sol davant el porter no ha aconseguit marcar, s'ha desaprofitat un penal que ha sortit fora en el 72', un xut al travesser de Joel Gascón... I, finalment, gran jugada d'Izar Herranz rematant a porteria a tres minuts del final per donant-li una victòria molt merescuda a la sub 14.