El Girona FC goleja i passa a la segona ronda de la Copa
Copes | 02/12/2021
Els blanc-i-vermells estaran demà al bombo del sorteig després d'imposar-se per 1 a 5 al CS Puertollano CF.

El Girona FC estarà a la segona ronda de la Copa del Rei, després de golejar aquest dijous a domicili el CS Puertollano CF (1-5). A El Cerrú, tot i que la primera ocasió ha estat per als locals, quan Ortolà ha aturat un xut d'Abraham, als pocs minuts de joc Samu Sáiz ha avançat els gironins de penal. Abraham empataria momentàniament abans de la mitja hora, però tot seguit, una gran rematada de Dawda posaria en dificultats el porter Simón. Era l'avantsala de l'acció en què l'equip blanc-i-vermell prendria definitivament distància en el marcador, amb una diana de cap de Monjonell a la sortida d'un córner.

En tornar dels vestidors, Ricard Artero anotaria el tercer per als gironins, després de rebre una pilota centrada per Calavera. Al minut 60, gol de Dawda, aixecant suaument l'esfèrica per superar la sortida del porter dels castellano-manxecs. El cinquè i definitiu ha arribat d'un contracop del conjunte català, amb gol del faldut Aleix Garcia, en aprofitar un refús del porter del CS Puertollano CF.

El sorteig, demà divendres a les 12.00 hores

La Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid, acollirà demà divendres 3 de desembre, a partir de les 12.00 hores, el sorteig dels aparellaments de la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Juntament amb el Girona FC, també entraran en el bombo, després d'haver superat la primera ronda, el RCD Espanyol i el FC Andorra.

Al seu torn, el FC Barcelona s'incorporarà a la competició a partir dels setzens de final, un cop finalitzada la seva participació a la Supercopa d'Espanya, el pròxim mes de gener.