El Girona ensopega contra el Rayo i es queda a les portes de Primera Divisió
Notícies Generals | 20/06/2021
Els de Francisco cauen derrotats per 0 a 2 contra un Rayo que ha jugat els últims 30 minuts amb un jugador menys.

No ha pogut ser. El Girona FC s’ha quedat a les portes de l’ascens a Primera Divisió després de perdre davant el Rayo Vallecano per 0 a 2 a Montilivi, deixant sense valor l’1 a 2 assolit a Vallecas el passat diumenge. Els blanc-i-vermells han vist com el conjunt madrileny ha capgirat l’eliminatòria malgrat jugar en inferioritat numèrica la darrera mitja hora.

Quan només s’havien disputat sis minuts de partit, Álvaro García ha batut Juan Carlos amb una subtil vaselina aprofitant una assistència de Velázquez. Malgrat el cop, el Girona ha reaccionat ràpidament i ha disposat de diverses ocasions per empatar als peus de Sylla i Yan Couto, que no han estat encertats en la definició. Per contra, els madrilenys, just abans del descans, han situat el 0 a 2 al marcador, obra de Trejo a la contra.

A la represa, els de Francisco han sortit a per totes amb l’objectiu de marcar un gol per forçar la pròrroga. Al minut 55, el Rayo Vallecano s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Velázquez per doble amonestació. A partir d'aquí, el Girona ha disposat d’oportunitats per marcar el 2 a 1, però un gran Luca Zidane sota pals i una sòlida defensa ho han evitat.

Al partit hi ha assistit el president de l’FCF, Joan Soteras, i el vicepresident de l'FCF i delegat a Girona, Jordi Bonet.